Иван Юруков и Теодора Духовникова пристигат в Бургас с „Дъвка за балончета“

1
350
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Един от най-касовите съвременни български филми – ”Дъвка за балончета” ще има специална прожекция в Бургас. В понеделник (18 декември), заедно с публиката, в бургаското кино ще бъде и част от екипа, работил по лентата. Киноманите ще има възможността да се срещнат отблизо с актьорите Теодора Духовникова и Иван Юруков, режисьорът Станислав Тодоров – Роги и сценаристите Георги Иванов и Тео Чепилов.

Авторите определят “Дъвка за балончета” като “комедийна драма за децата на 80-те години”. Лентата разказва за Калин и Биляна. Той е на 35, рекламист, отегчен от живота. Тя е авантюристка, която все още не знае какво иска. Двамата се познават от деца, но не са се срещали от 25 години.

Като деца двамата са част от щура банда, която всеки ден попада в различно приключение. Съвсем по детски те си обещават да се оженят, но обстоятелствата ги разделят. Двамата се срещат случайно 25 години по-късно. През петте дни, които имат заедно, те си спомнят детството, мечтите и забравеното обещание.

Лентата оглави родния боксофис в първия си уикенд на голям екран с близо 11 200 зрители. Бургазлии и гостите на града могат да станат част от историята на Калин и Биляна в киносалона в ж.к. “Славейков”.