Гел със силна фиксация 250мл Sculpting Gel IINIMITABILE STYLE Hair Company Professional

1
317
Добави коментар
mashbg
mashbg

Гелът за коса освен , че фиксира и моделира  косата ви във желата прическа и форма , той успява и да я предпази косата ви от вредното влияние от слънцето , влагата и околната среда.Не оставя следи. Начин на употреба:Нанесете малко от гела на пръстите си и оформете желаните участъци, както на мокра така и на суха коса.

Активната съставка  LUMINESCINA   е патентована съставка  от най ново поколение, която абсорбира  вредните UV лъчи и ги превръща в нов източник на светлина, сияние излъчващо се от самата ви коса.Тя също въздейства и на свободните радикали и забавя стареенето, подхранва и възстановява косата!Екстрактът й се получава от цветните венчелистчета от растения ,които виреят само в Средиземноморието.

Hair Company Professional е италианска компания за професионални продукти за коса, която идеалният партньор за вашия салон, който гарантира най-съвременни продукти, международно обучение, ултрамодерни технологии, успешен имидж и всички изключителни предимства на професионална и международна общност. Продукти на компанията са резултат от непрекъснато изследване в  лаборатории и са предназначени само за професионалния свят: най-взискателните. Качество на продуктите се радва на световно признание и благодарност от десетилетия насам.

Hair Company Professional   обръщаме специално внимание на имиджа на  продукти, аксесоари, обзавеждане и комуникации, защото знае колко е важно за вас и вашия салон да се представите в безупречна форма на клиента.