7. Боядисване на вратите. Дървените противопожарни врати. Производство и предимства. FHD

3
375
Добави коментар
smutafov
smutafov

Боядисване на вратите. http://selection.bg/

При роботоризираното боядисване, машината наняся боята върху вратата и ефектът е сходен като при ръчното боядисване. А капацитета на боядисаните врати достига до 900 броя на ден от едната страна.

Интересното е, че за по-добро качество вратите се пръскат по два пъти, първо с грунд и след това с основен цвят боя. А между грунда и основния цвят, вратите са търкат със специална шкурка от специализирани работници.

След боядисването, вратата е грижливо поставяна в специална сушилня с инфрачервени лъчи, която спомага за перфектното й изсушаване. На финала, при всяка поръчка на вратата, отдолу се пише номер, защото преди това са взети специфичните размери на местонахождението на вратата, съобразено с размерите на мястото, дали е врата на хол, на спалня или на килер. Това е и предимството на вратите „Selection”, защото могат да бъдат изградени във всякакви размери и предпочитания, а не се правят само по стандартен размер. Точно затова фабриката на „Selection” има големи предимства пред вносните врати, което е нещо уникално за България.