Погледнете внимателно пръстите на ръката си и след това разберете как издават всичко за характера ви!

1
424
Добави коментар
slavchev
slavchev

Хиромантия – науката, която разказва за особеностите на личността и съдбата на човека според линиите на дланта.

Тя е много популярна в наше време, но малко хора знаят, че тя си има „братовчед“ – хирогномия, която определя характера човек от формата на ръцете, техния размер, формата и структурата на пръстите на ръцете. Това е свързано с влиянието на наследствеността върху характера на човека, пише zajenata.bg. Подготвили сме един прост тест, който ще ви помогне да научите малко повече за себе си, вашите близки и дори непознати хора. Погледнете снимката и изберете формата, която най-много прилича на вашите пръсти! Какво означава формата на пръстите на ръцете

1. ПРЪСТИ ТИП

А Ако имате такава форма на пръстите на ръцете като на фигура А (най-вляво), най-вероятно сте потаен човек. Вие не обичате да говорите за своите планове и мечти на всеослушание. Такава информация доверявате само на най-близките. Вие имате голямо сърце и сте готови да се пожертвате, ако е необходимо. Обикновено хората с тази форма на пръстите на ръцете са честни и любезни. Също така, те имат отлично чувство за хумор!

2. ПРЪСТИ ТИП В

Формата на пръстите ви най-много наподобява тази от вариант В на фигурата? Тогава най-вероятно имате моменти, когато не сте уверени в себе си. Но ако нещо наистина ви е на сърце, тогава нищо не може да ви спре. Не ви е лесно да говорите с непознати, но на тези, които са близки до вас, сте готови да посветите цялото си свободно време. А те от своя страна ви ценят и уважават! Вие сте силен човек, който с чест ще излезе от всяка ситуация. А ние можем само да завиждаме на постоянството ви!

3. ПРЪСТИ ТИП С

Ако формата на пръстите при вас е същата като на фигура С, то вие сте истински ангел на мира, който помага на хората да се разбират един с друг. Също така ви е присъща голяма доза емоционалност и свободно отношение към околните, които в наше време не е присъщо на много хора. Вие сте личност с фина психика. За вас е важно щастието на всички хора около вас. Притежавате добър художествен вкус и високи умствени способности. Заболявания според формата на пръстите Формата на пръстите на ръцете и тяхното състояние може също така да се съди и за някои заболявания. Болезнени стави на пръстите на ръцете, които са с неправилна форма, е знак на остеоартрит. Повечето от тези промени се наблюдават при пациенти с подагра. Ако ставите се подуват и има зачервяване – това е проява на полиартрит. В този случай трябва незабавно да се консултирате с лекар. Болката между втората и третата фаланги на безименния пръст и показалеца предупреждава за предстояща проява на заболяване на коленните стави. Твърде гъвкави или много трудно огъващи се стави и пръсти с намален мускулен тонус означават проблеми в черния дроб и жлъчния мехур.

Източник: Блиц

Свързани