Фототапет за врата – Rural Landscape

1
508
Добави коментар
elliz-bg
elliz-bg

Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата „Rural Landscape“ е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете да ги използвате като стикер за входна или вътрешна врата.

 

Висококачествен печат – Цифровото качество на печата с резолюция до 600 dpi в уникална технология и ярките цветове ще поменят изцяло Вашата врата.

 

Лесен монтаж -Тапетът за врата се състои от удобни за монтаж хоризонтални ленти с широчина 50 cm, чиито монтаж е изключително лесен. Нанесете лепило върху повърхността на вратата. Залепете лентите, една след друга. Притиснете силно, изравнете отстрани и готово! Без гънки и мехурчета с въздух.

 

Екологично и безопасно – Стикерите за вътрешни врати са продукти без мирис. Тъй като използваме безопасни материали, можем да Ви предложим нашите модели сащо така и за спални помещения и детски стаи.

 

Безопасна опаковка

 Тапетът е навит на руло и фабрично опакован в дебел картон, който го защитава по време на транспорт. Всяка картонена опаковка с тапет съдържа инструкция за залепване на тапета.

Грамаж: 120 g/m2

Брой части: 5

Широчина на ролката: 50cm

Техника на печат: лазерен печат (термо реактивен печат)