Джъстин Тимбърлейк представи нов сингъл (видео)

1
312
Добави коментар
mirovasilevcom
mirovasilevcom

Джъстин Тимбърлейк представи официално новия си сингъл „Filthy“ заедно с видеоклипа към него. Футуристичното видео към сингъла е дело на многократния носител на редица награди – режисьора Марк Романек.
Във видеото Джъстин Тимбърлейк е в ролята на изобретател, представящ пред света последното си високотехнологично творение. Парчето е първата песен от албума „Man Of The Woods“, който ще излезе в началото на февруари.
Това е четвърти студиен албум за десеткратния носител на Grammy и притежател на четири награди Emmy Джъстин Тимбърлейк. Албумът ще се предлага в дигитална версия и на физически носител.
След премиерата на сингъла „Filthy“ и до излизането на „Man Of The Woods“, Джъстин Тимбърлейк ще представи още три видеоклипа, всеки в отделна стилистика и цветна среда от три различни режисьора. Предстоящите три нови сингъла ще излизат всяка седмица от 18 януари до премиерата на албума.
„Man Of The Woods“ дава заявка за може би най-амбициозния проект в дискографията на Джъстин Тимбърлейк до момента./actualno.com