Подходящият хотел за почивка

1
485
Добави коментар

Подходящият хотел за почивка
Незаменими съвети в избора перфектния хотел на морето…

Жестока лъжа е твърдението на много хора, че мястото на отсядане не е от значение за една морска почивка. Да, през по-голяма част от деня, когато сме на море, прекарваме навън – най-вече на плажа – но не е ли изключително приятно след слънчевите бани и плуване, а по-късно и след шеметно парти на любимия ви бийч бар да се приберете на уютно, а защо не дори и на луксозно.

Ще се съгласите с нас, че изборът на перфектния хотел на морето съвсем не е лека задача. Особено когато става въпрос за родните черноморски хотели. Те не само че са много, но и прекалено разнообразни като условия и цени, местоположение и предлаганите пакети за изхранване, специални екстри и т.н. На път сте обаче да получите незаменими съвети за вашия следващ избор на перфектния хотел на морето. Вярваме, че тази година ще почивате на доста по-добро място, ако вземете под внимание нашите специални инструкции:
Моментът, в който ще направите вашата резервация, е ключов. Най-изгодните оферти – и за луксозните, и за бюджетните хотели – са налични в периода след Нова Година и непосредствено преди датите на вашата почивка. Става въпрос за така нареченото ранно записване за море и last minute резервация на хотел на морето.

Установете основните си приоритети. И най-добре го направете с хората (или поне с мисълта за тях, когато говорим за децата) предварително. Преценете кое е по-важно за вашата почивка – локация на първа линия, особено ако сте с малко дете и багажът до плажа буквално ще изстиска силите ви само в едната посока – или пък наличието на All inclusive предложение, ако ви е писнало да се гъчкате със съседи от всички националности по наблъсканите с хора и мазна храна заведения навън. Разбира се, хубаво би било да сте готови и да направите компромис, но по-добре с нещо незначително – например, липса на рецепция 24 часа или не до там евтината цена.

Подберете хотел, пасващ на вашата индивидуална почивкаИма десетки уникални и много красиви, в някои случаи дори и бюджетни хотели с невероятен интериор, отлични СПА услуги и превъзходна средиземноморска кухня в основния си ресторант, но струват ли си всички тези луксове, ако ще ходите на море с 3 малки деца и всяко от тях ще писка я за анимация, я за басейн, я за нещо друго…? Обратното важи с пълна сила – ако с половинката ви имате нужда от усамотение и романтика, големите семейни комплекси не са вас. Колкото и изгодна да ви се струва офертата, включваща даже изхранване на полупансион.

Сверете си часовника за наличните хотели по морето…в интернет!Преди питахме познати и роднини за добър и изгоден хотел на морето, но днес можем да направим далеч по-щателно и обширно проучване на огромен брой комплекси и места за настаняване. И то за нула време, без да измъчваме никого с десетките си въпроси, сред комфорта на вашия дом. Това, което се опитваме да ви обясним е, че когато се спрете на няколко хотела и е време да вземете окончателно решение, най-добрият помощник са форумите и рейтингите, личните мнения, оставяни за даденото място.

А вие избрахте ли своя перфектен хотел за следващата ви почивка на морето?