Каталози и брошури на Kaufland

4
340
Добави коментар
ancient
ancient

Първият хипермаркет Kaufland отваря врати в град Некарзулм през 1972. Към момента мрежи с филиали на компанията са изградени освен в родната Германия също и Чехия, Полша, Словакия, Румъния, Хърватска и България, като общият им брой е около 1000. Първият търговски обект извън границите на Германия е създаден в Чехия през 1998. Компанията редовно взима участие в благотворителни и социални кампании като „Топъл обяд“ и „Не позволявайте дърветата да станат дървесина”. В момента Кауфланд държи място в топ 5 на класацията за предприятия опериращи в сферата на търговията на дребно с хранителни продукти в Европа.
В Кауфланд можете да намерите както хранителни, така и някои нехранителни продукти. Компанията притежава 3 собствени марки – EXQUISIT (висококачествени хранителни продукти), K-Classic (продукти с много добро съотношение между предлаганите качество и цена) и SWITCH ON (електроуреди). Гаранцията на уреди с марка SWITCH ON е 3 години.
Подробно описание на предлаганите стоки и всякакви въпроси около дейността на Kaufland можете да намерите на сайта на компанията. На тази страница можете да се информирате за текущите акции и оферти, разглеждайки промоционалната брошура на Кауфланд за тази седмица за София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и всички останали градове в които има магазини на веригата.