VIEGA ADVANTIX VARIO WALL DRAIN – Линеен сифон за стена

2
704
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

VIEGA ADVANTIX VARIO WALL DRAIN

Линеен сифон за стена

 

Представеният ни на DESIGN PLUS Powered by ISH 2015 стенен линеен сифон VIEGA ADVANTIX VARIO WALL – е добре познатият ни линеен сифон вече с модел за монтаж на стената. Всички предимства като малка монтажна дълбочина, функционалност и лесен монтаж се запазват. Отново регулирането е в диапазон от 300-1200мм.

 

Изключително красив дизайн и може да бъде регулиран по ваш избор, Да това е! VIEGA ADVANTIX VARIO WALL, който впечатли всички още при пускането му на пазара още през 2012г., сега вече и във вариант за стена. Линейният сифон за стена VIEGA ADVANTIX VARIO WALL има всички предимства на своя предшественик като: водата се оттича по цялата ширина на душа, монтажна дълбочина от едва 25мм, новата канализационна тръба може да се използва дори и в предната част на съществуваща масивна стена. Това го прави идеален за малки бани.

 

 

Минималистичен дизайн и функционалност впечатли журито на тазгодишния DESIGN PLUS Powered by ISH 2015 и изпревари конкуренцията.

 

Чрез своя уникален дизайн линейния сифон изчезва и е едва доловим в стената облицовка. За изключителния външен вид се грижат и четирите дизайна на решетката от неръждаема стомана, гланцова неръждаема стомана, черна и бяла. Основната плоча на душ канал е изработена от изключително издръжлива пластмаса и изисква монтажна дълбочина от само 25мм. VIEGA ADVANTIX VARIO WALL може да се монтира предварително в стена или пред масивна тухлена стена. С иновативен закрепване за стената, както и шумоизолационни характеристики в съответствие с DIN 4109 и VDI 4100 също са спазени. 

 

 

 

VIEGA ADVANTIX VARIO WALL е с дължина 1200мм, както е стандартно. Подобно на познатия ни VIEGA ADVANTIX VARIO линеен сифон, тя може да бъде точно съкратен с дължина до 300мм, ако е необходимо. За да направите това, трион е напълно достатъчен. За да се предотврати замърсяване по време на фазата на монтаж, фланцовите повърхности, са защитени с монтажно фолио. Клапата против миризми е оптимизиран по отношение на потока и проектиран да бъде самопочистващ.

 

Награди за дизайн

 

За повече информация, размери и цени, може да разгледате тук:

736736
Линеен сифон за баня, за стенен монтаж, с регулируема дължина 300-1200мм, височина 70-100мм, без включена шина /решетка/!, VIEGA ADVANTIX VARIO.

736569
Дизайнерска шина за линеен сифон за стенен монтаж, неръждаема стомана матиран хром, с дължина 300-1200мм, VIEGA ADVANTIX VARIO SR1.

736576
Дизайнерска шина за линеен сифон за стенен монтаж, неръждаема стомана хром, с дължина 300-1200мм, VIEGA ADVANTIX VARIO SR2.

* Разгледайте продуктите на VIEGA *

Последно променена вПонеделник, 08 Януари 2018 13:26