Кои зодии ще бъдат най-здрави през 2018-а?

3
506
Добави коментар
ZelenaQbulka
ZelenaQbulka

В периода на затъмненията – пълното лунно на 31 януари и частичното слънчево на 15 февруари, бъдете особено внимателни, съветват астролозите. Същото важи за периода 13-27 юли и за 11 август. Особено предпазливи трябва да бъдат представителите на Лъв, Водолей, Рак и Козирог. Между 26 юни и 27 август не се подлагайте на планови операции.

Овен Избягвайте излишествата, крайностите и злоупотребите, които могат да се отразят негативно на състоянието ви. Възможно е станете жертва на нервни сривове, преумора, безсъние, главоболие, мигрена. Спазвайте балансиран начин на живот, укрепете имунитета. Особено рисков за вас е  периодът между април и септември.

Телец Тази година успявате да се противопоставите на болестите, но това не означава, че са изключени всички опасности. Препоръчително е да се храните балансирано, да сте физически активни. От май до ноември не са изключени проблем с кръвното, вегетативната нервна система, спазми на съдовете. Пазете нервите.

Близнаци Здравето ви е под ударите на съдбата. Проблемите не са фатални, но в никакъв случай не се отпускайте, защото така болестите могат да станат хронични. Ако се разболеете, ще се наложи да се лекувате дълго. Обърнете специално внимание на черния дроб, жлъчката, посетете зъболекаря си. По-често излизайте на чист въздух, пазете се от травми и пневмония.

Рак Първата половина на годината ви е доста добра, но през юли до август и в края на годината могат да се появят проблеми. Пазете стомашно-чревния тракт, бъбреците. Има опасност от хипертония. Риск от травми.

Лъв Тази година няма да е от най-добрите в здравословен план. Възможно е да се развият хронични заболявания. Особено опасен в това отношение е август. Пазете сърцето, проверявайте кръвното, пазете се от натоварване. Лекувайте зъбите.

Дева Не ви чакат сериозни проблеми със здравето, даже напротив. Продължавайте в този дух. Калявайте организма, подсилете имунитета. Пазете сърцето и нервите. При настинка внимавайте да не се стигне до възпаления на белия дроб. Възможни са погрешни диагнози, не бързайте с изводите.

Везни Ако нямате сериозни наследствени болести, годината е сравнително спокойна. Хранете се умно, не преяждайте. През първата половина на 2018-а обърнете внимание на стомашно-чревния тракт, а през август – на сърдечно-съдовата система. Следете за работата на бъбреците и правилната обмяна на веществата. Заложете на профилактиката.

Скорпион Бързо се преуморявате, затова е важно да поддържате равновесие, особено от април до септември. Обърнете внимание на черния дроб и жлъчката. Организмът ви е изтощен в периода около рождения ви ден.

Стрелец Всичко е наред. През тази година са възможни само психични натоварвания. Посетете психолог, намерете време за себе си. Успокойте душата и разума и всичко ще тръгне по мед и масло. Хранете се разумно, укрепете организма. Неблагоприятни в някаква степен са месеците февруари-март.

Козирог Време на промени и бурни преживявания. Здравето ви ще бъде нестабилно, ще се редуват периоди на силна енергия и слабост. Бъдете готови да се справите с екстремни ситуации. През август се пазете от грешни диагнози, потърсете второ мнение.

Водолей Годината ви ще бъде напрегната. Възможни са проблеми със сърцето, с венозната система. Избягвайте заседяването, не се поддавайте на депресията и мрачните мисли. Бъдете мотивирани, избягвайте крайностите. Неблагоприятни в здравословно отношение са февруари, краят на юни, средата на октомври.

Риби Ще се радвате на добро здраве. Смяната на обстановката и пътуванията ще ви се отразят добре. Обърнете внимание на черния дроб, а през август – на нервната система. В края на септември и през октомври ще се почувствате отпаднали.