Продуктите на HyperScience спестяват на компаниите до 90% от разходите за обработка на данни

1
334
Добави коментар
Venelina_Mihova
Venelina_Mihova

09 Януари 2018г.

 

През 2017 г. HyperScience представи HyperExtract – продукт за идентифициране на данни и извличане на ръкописен текст, който е много по-прецизен от всичко, което индустрията е виждала до този момент. Сред клиентите на компанията са някои от най-големите корпорации, държавни институции и агенции в САЩ, Австралия и страните от ЕС.

Основана през 2013 г. от Красимир Маринов, Владимир Цанков и Питър Бродски, компанията вече има два офиса – в София и Ню Йорк, като за това време успява да привлече и инвестиции от 20 млн. долара. Днес екипът им наброява 50 души и продължава устойчиво да нараства.

HyperScience разработва продукти за автоматизиране на различни процеси в офиса, традиционно извършвани от човешка ръка до този момент, като за това компанията разчита на последните иновации в изкуствения интелект, като deep learning (дълбоко обучение) и computer vision (компютърно зрение). Чрез мощна технология в сърцевината си, продуктът HyperExtract автоматично идентифицира вида на документа, сегментира съдържанието му и извлича съответната информация от него. С решенията, които компанията предлага, организациите спестяват ценен ресурс от време и пари, тъй като служителите им вече не трябва да прекарват времето си в ръчно сортиране на набори от входящи формуляри, обработване на нечетливи сканирани документи, четене на ръкописен или лошо отпечатан текст, или ръчно въвеждане на масивни данни в софтуерна база. От своя страна, това води до възможността организациите да се фокусират върху същината на своя бизнес и да подобрят своята конкурентоспособност.

 
В допълнение на това, че надминават показателите на директните си конкуренти при извличането на ръкописен и печатен текст, продуктите на HyperScience отключват нови възможности и за ефективно управление и контрол. Например, внедрявайки продуктите на HyperScience, организацията не просто въвежда автоматизация на процесите си, но и възможността за конфигуриране степента на автоматизация, която е подходяща за всеки конкретен процес и за нуждите на бизнеса като цяло. Тези технологични и дизайнерски решения предоставят на клиентите интуитивни метрики, платформи за управление и референтни показатели, които осигуряват по-добра видимост и разбиране на техните процеси.

Научете повече за HyperScience и техните продукти тук: https://www.hyperscience.com