Февруари 2018: Езиците на любовта

2
416
Добави коментар

Софийската коучинг съпорт група започва годината с темата Езиците на любовта

Случвало ли ти се е да даваш всичко от себе си и въпреки това връзката ти да не върви както ти се иска? А случвало ли ти се е партньорът ти да твърди, че много те обича, а ти да не се чувстваш обичан/а?

Всеки от нас има водещ любовен език и, ако партньорът му не го владее и използва, има усещане за непълноценни взаимоотношения. Същото се отнася за отношенията с нашите деца, роднини и приятели.

Каним Ви на първото за 2018 събитие на Софийската коучинг съпорт група, на което лайф-коуч и мачмейкър Ева Кулева ще говори за 5-те най-разпространени езика на любовта, според Гари Чапман. Ще сподели и още един – 6-ти любовен език. На събитието ще откриете кои са вашите водещи 2 езика на любовта и тези на близките ви хора, за да можете да създавате по-хармонични и удовлетворяващи отношения със себе си и с тях.

Както всеки път, втората част от събитието ще бъде посветена на коучинг. Ще имате чудесната възможност да се включите в: „Мастърмайнд група“ за работа по реални житейски и бизнес казуси; Група за обмен на коучинг опит – „Коучинг ИнтерВизия“; Да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас; Да се възползвате от безплатна коучинг сесия.

Освен всичко това, ще можете да присъствате на официалното връчване на мандата на Президент 2018 на Софийската Коучинг Съпорт Група и ръководния екип. 

 

За лектора: Ева Кулева е лайф коуч и мачмейкър, основател на Rare Life Coaching & Matchmaking. Ева помага на необвързани и обвързани жени и мъже да създадат пълноценна връзка преди всичко със себе си, за да могат да създадат хармонична и дълготрайна връзка със своя партньор в живота. Ева работи предимно индивидуално с авторските коучинг програми ‘Привлечи любовта на живота си’ и ‘Създай и развивай щастлива връзка’. Организира и събития за запознанства – Видео запознанства, Dixit игри по двойки и други. Преди да се влюби в коучинга, Ева работи като маркетинг мениджър на медийна компания. Завършила е ‘Стопанско управление’ в СУ ‘Климент Охридски’ и вярва, че любовта е новата световна валута (http://radicalrelationships.ga) .

 

 

КЪДЕ: Зала ЕРАТО, София, бул. „Витоша“ 164 КОГА: 07.02.2018г. (сряда); РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч. НАЧАЛО: 19:00 ч

ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ e задължителна!

Следете НАЧАЛОТО на регистрация тук или на страницата на групата във фейсбук : Sofia Coaching Support Group

 

Предлагаме ви 5 задълбочени проучвания от света на коучинга – free download https://noblemanhattan.isrefer.com/go/reports-csgsofia/bpPALITRI/ За да сте лично информирани за бъдещите мероприятия на #SofiaCoachingSupportGroup , регистрирайте се тук:http://buff.ly/1dQgSwj