Харесва ли ме? Как да разбереш когато някой те харесва?

4
429
Добави коментар
lowriderzzz
lowriderzzz

Как да разбера харесва ли ме?

   Както всичките ми други статии и тази не съдържа традиционен или стандартен съвет, но вместо това съдържа такива съвети, които биват подкрепени от психология или научни изследвания.

   Обикновено ми отнема по-малко от 30 минути, на първата среща, за да разбера дали някой ме харесва или не. Следните сигнали ще ти помогнат да увеличиш драстично шансовете си за това да разбереш дали някой те харесва или не.

 

Подсъзнанието и това да знаеш дали някой те харесва.

   Нашето подсъзнание винаги е откровено и винаги изпраща сигнали, които съдържат истинските ни чувства, дори да се опитваме да ги скрием съзнателно. Като разбереш тези несъзнателни сигнали, ще можеш лесно да определиш дали някой те харесва дори и да се опитва да покаже обратното.

   Хората обикновено не изявяват истинските си емоции, но вместо това само разкриват тези, които са подходящи за ситуацията, в която са изправени. Например 99% от нас няма да се приближат до непознат човек на улицата и да му кажат, че изглежда ужасно, но подсъзнателния ни ум би изпратил сигнали, които показват, че не обичаме начина, по който той изглежда.

 

Знаци, които показват дали някой те харесва (основавайки се на психологията на привличането) Подсъзнателна близост: Подсъзнанието ни мисли по примитивен начин. Ето защо може да се почувстваме уплашени докато гледаме страшен филм дори да сме в пълна безопастност. Същото важи и за любовта. Подсъзнанието ни мисли, че физическата близост може да доведе до емоционална близост. Ако някой те хареса, той/тя ще се приближи към теб докато ти говори докато най-накрая е вече достатъчно близо. Ако леко отстъпиш назад той/тя подсъзнателно ще пристъпи напред, за да запази малката дистанция помежду ви.

 

Автоматично установяване на разбирателство: Обикновено подражаваме на жестовете на тези, които са ни близки без да го забелязваме. Опитай се да наблюдаваш начина, по който се държиш с близките си приятели и ще видиш, че през повчето време си подражавате един на друг. Това не се случва освен с близки приятели или с хора, които наистина харесваш. Ако някой ти подражава дори и бегло да те познава, тогава има голяма вероятност да те харесва. (виж статията за установяване на разбирателство за подробни детайли по темата).

 

Дебелия пръст на крака ми те харесва: когато някой харесва друг човек той подсъзнателно се опитва да го държи под очи. Това в резултат води до това пръстите на краката му да сочат човека, който харесва, където и да е той. Несъзнателно, умът ти миси, че щом пръстите ти сочат някъде, тогава можеш да се придвижиш лесно към това място. Това важи също и за обратното. Ако си на интервю за работа и наистин искаш да си тръгнеш, тогава пръстите ти ще сочат към изхода.

 

Преувеличена усмивка: Фалшивите усмивки обикновено бързо избледняват, но когато човека продължава да се усмихва за по продължителен период от време, тогава това може да значи, че той е заинтересован. Добави към това и усмихване без очевдини причини и може да си сигурен, че нещо се случва.

 

Хиляди сигнали от езика на тялото: Езика на тялото на човека бива контролиран от подсъзнанието му. Дори и да се е опитвал да те игнорира, то неговия език на тялото ще открие дали наистина те харесва или не. Знаци като това да си играе с косата, да бъде притеснен в присъствието ти и това зениците му/й да са разширени, когато те види може да индикира, че човека те харесва. За повече информация виж статията: сигнали на езика на тялото и любовта.

 

Не филтриране на това което би трябвало да бъде филтрирано: Нашите мозъци получават и обработват 2 милиона бита информация в секунда. За пример в момента ти забелязваш прозореца на браузъра си, размера на екрана ти, шума идващ от вън както и шума от тиктакащия часовник до теб. Ако цялата тази информация бъде обработена от подсъзнанието ти, то ти би бил претоварен, ето защо, повечето от нея е филтрирана и изоставена докато не останеш само със 7 бита информация за секунда. Ето защо ние никога не забелязваме леките промени във външния вид на някой, докато не проявим интерс към него. Ако някой те харесва то той, ще забележи леките промени във външния ти вид, защото този тип информация няма да бъде филтрирана от подсъзнанието му.

 

Опровержение

   Тази информация се предоставя само за тези, които искат да имат сериозна връзка или брак като тяхна цел. Това не е сайт за запознанства или сайт, който предоставя съвети само за срещи. Не нося отговорност за прилагането на подобна информация за подобни дейности или за вредата, която може да доведе до погрешната употреба на такава информация. Този сайт е създаден с цел да помогне на хората се разберат себе си по-добре, а не да ги кара да злоупотребяват със съветите в него.

Comments

comments