Цени за превоз на мебели и багаж

3
425
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Карго Мебел е една от първите фирми в София тясно специализирана в преместване и превозване на  мебели и багаж. Разполагаме с богат дългогодишен опит в пренасянето на лично имущество, домашно и офис обзавеждане на територията на София и страната.

Предлагаме широка гама от транспортни и хамалски услуги за пренасяне на мебели и багаж включващи от обикновен превоз/доставка на вещи до цялостна услуга по преместване на жилище или офис  с екип от хамали, разглобяване, опаковане и сглобяване на мебели.

Разполагаме с  товарни автомобили с различен обем – от 10 до 20 куб/м3 – закрит бус и камионче с падащ борд удобни за преместване на едностайни, двустайни и тристайни апартаменти на едно зареждане.

Цени за превоз на мебели и багаж 

Обикновена транспортна услуга без хамали за превозване на мебели, багаж, битова техника, покъщнина и цяло обзавеждане в София и страната. Предлагаме варианти с твърда цена или на километър.

Превоз за района на София, близките села и квартали преди и след околовръстен път от 30 до 60 лева за курс  – фиксирана цена без ограничение на времето.

Превоз в софийска област на цени от 60 до 130 лева за курс – твърда цена без ограничение на времето за товарене и разтоварване.

Транспорт на мебели и багаж в страната на цени от 0.50 лв./км. до 0.70 лв./км. Заплаща се разстоянието в двете посоки. Изготвяме оферта с крайна цена!

При формирането на крайната цена за услугата взимаме в предвид: разстоянието (в София или страната) и обема на превозното средство необходимо за транспортирането на вещите. Шофьора помага при подреждане и укрепване на мебелите.

Преместване на мебели и багаж

Комплексна услуга включваща хамали и транспорт за преместване на: мебели, багаж, битова техника, покъщнина, лични вещи при смяна на квартира или преместване в нов дом.  Частично и цялостно пренасяне на дома в София и страната – от единични предмети до цяло имущество . Тук също можем да ви предложим 2 варианта – оферта с точна цена или цена на час.

Частично преместване на мебели и багаж

Частичното преместване на мебели и багаж е сред най-често ползваните услуги в София. Когато сменяте квартира, купувате нови или употребявани мебели за дома си или просто искате да закарате малко ненужен багаж на вилата. Обикновено цената за този тип преместване може да се уточни още по телефона без да се прави оглед на вещите и терена.

Основни критерии при оценката се явяват следните фактори:

От къде до къде ще се местят вещите. Разстоянието – в София или страната.
От кой етаж ще се изнасят и на кой етаж ще се нанасят мебелите/багажа
Има ли асансьор в сградата? И на двата адреса.
Какъв е точния брой на едрите предмети – мебелите/уредите и приблизителното количество на дребния багаж – чували, кашони и др.
Ще има ли нужда от допълнителни услуги по разглобяване, опаковане и сглобяване на мебели?
Възможно ли е да се паркира пред входа на сградата.

В зависимост от обема на работата нашите оферти с твърда цена за частично преместване в София средно варират в ценови диапазон от 80 до 200 лева за двама души с включен транспорт. Предлагаме и по-икономичен вариант за преместване с един хамалин(шофьора) на цени от 50 до 80 лева . За точна цена е най-добре да ни се обадите на тел. 0885 714 966  

Като алтернативен вариант можем да ви предложим цена на час за преместване на мебели и багаж в София и околните села.

Транспорт : 25 лв./час – закрит бус или камионче с падащ борд  до 1700 кг. полезен товар.

Хамали – 12,50 лв./човекочас

Цени за двама хамали + транспорт  в София и околностите – 50 лева/час. Минимално време за наемане – 2 часа = 100 лева, 2ч./30мин. = 125 лева, 3 часа = 150 лева, 3ч/30 мин.=175 лв. и така по 25 лв. за всеки половин час след първите 2 часа. Закръгляме времето до 15 минути в полза на клиента. Пример: 2 ч./15 мин. – 100 лева, 2ч/20 мин – 125 лв.

Цялостно преместване на дома

Характерното за цялостното преместване на дома е, че има голямо количество предмети – мебели, багаж, битова техника, които трудно могат да бъдат изброени по телефона. Необходими са поне четирима хамали и понякога повече от една товарна кола. Ето защо в такива случай е най-удачно да се направи оглед на място при, който да се вземат предвид всички подробности около преместването на дома заедно с изискванията на клиента. Нужно е да се направи списък на вещите, да се прецени дали ще има нужда от разглобяване на част от мебелите, опаковане, да се определи нужния брой хамали, обема на превозното средство и други. 

Целта на това посещение е да се запознаете директно с фирмата изпълнител и да получите оферта за преместване с крайна цена. Добре е да знаете , че при цялостно преместване – освобождаване на жилище (двустаен, тристаен апартамент или офис) цената за услугата трябва да бъде окончателна вместо на час, а огледа да е безплатен. При такова начинание е желателно да започнете с планирането и проучването на подходящ изпълнител поне 10 дни предварително за да си спестите доста излишни нерви и спънки.

Защо да изберете Карго Мебел за вашето преместване

Получавате адекватна консултация със специалист по преместване, който ще ви зададе правилните въпроси и ще ви предложи оптималното решение на вашия проблем по отношение на цената.
Предлагаме безплатен оглед на място в удобно за клиента време при, който изготвяме оферта с крайна цена независимо дали се местите в София или в друг град в страната. 
Извършваме пълен набор от услуги – от обикновен превоз на вещи до цялостно преместване на дома с професионални хамали, разглобяване и опаковане на мебели.
При наличие на по-малко предмети за пренасяне можем да ви дадем точна цена още по телефона.
Разполагаме с превозни средства събиращи обзавеждане от едностаен до тристаен апартамент на веднъж.
Изпълняваме поетите ангажименти бързо, качествено и в срок без да начисляваме допълнителни такси – крайната договорена цена е окончателна.
Работим без почивен ден.

С радост очакваме вашите въпроси на тел. 0885 714 966, 0876 123 386. Обадете ни се за конкретна оферта още сега!