Вега тест – тест за поносимост към храни, витамини, мазнини – Студио за естетика Vega

2
432
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Вега тест в Център за естетика Vega

Направи Вега тест във Vega Center. Тестовете за поносимост към храни се извършват с модерния компютърен апарат – VEGATEST expert.

Вега Тестът се прави от специалист Мирослава Стамболска чрез най-новата разработка високочувствителен цифров апарат VEGATEST ЕXPERT – последно поколение медицинска апаратура, притежаваща всички европейски и световни сертификати за качество и безопасност.

Телефон за записване за Вега тест

– Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Казанлък, Стара Загора, Хасково – 0894 888 244

АКТУАЛНИТЕ ЦЕНИ ВИЖ В САЙТА НА ВЕГА ЦЕНТЪР!

– Тестване на поносимост към храни – 240 вида

– Тестване на храни, дефицит на витамини, измерване на мазнини, изготвяне на индивидуален хранителен режим за отслабване/напълняване

– Измерване с авализатор на телесна маса INBODY

Чрез ВегаТест, Вие имате възможността наистина да преминете към здравословно хранене. Технологията на VEGATEST expert е основана на принципите на електроакупунктурата. Докато седите удобно на стола, държите в лявата си ръка метален накрайник, свързан с компютъра. Той пък е свързан с гнезда, в които се поставят ампули с хомеопатичен разтвор на извлек от различни видове храни. Веригата се затваря с писец, допрян до точката B11 (в китайската медицина това е активната точка на белите дробове), в основата на нокътя на палеца на дясната ръка. Не боли, писецът не боде.