Дизайнерски златен медальон с диаманти – Бутикова бижутерия BRUTAL

5
373
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Медальонът е изработен от бяло злато и украсен с диаманти с чистота I-P3 – 0.090 ct. Бижутерска къща Папазян Даймънд предлага бижута – ръчна изработка, уникати от злато и скъпоценни камъни с най-високо качество. Изработваме бижута както по наши модели, така и по идея на клиента. Уникатите, които създаваме с търговска марка BRUTAL, може да видите в нашия бутик, находящ се на yл. Константин Иречек 11 при градинката на Джумаята. Марка BRUTAL е гаранция, че изработеното и продадено от нас бижу е абсолютен уникат, придружено с необходимите документи и сертификати за това. Всяко изделие на BRUTAL е единствено в света.

 

Заповядайте, за да разгледате прекрасните бижута!  

 

Папазян Даймънд е специализирана фирма за търговия с бижута, диаманти и скъпоценни камъни, но предлага и компетентна консултация за всичко свързано с тях. Натрупаният опит и сътрудничеството ни с много специалисти в диамантената индустрия и участници в международните диамантени борси Ви дава възможност да изберете диамант по Ваш критерий.

Нашата мисия е да предоставим най-доброто от света на диамантите и ювелирното изкуство. Предлагаме само изискани дизайнерски бижута – златни бижута с диаманти и скъпоценни камъни.