Смесители за баня AXOR Citterio E

2
324
Добави коментар
markcomm
markcomm

Идеи за водата – Блог Детайли Публикувана на Понеделник, 29 Януари 2018 15:42

Очарованието на AXOR Citterio E се крие във факта, че това е комбинация от познатото и съвсем новото. Тази колекция за баня съчетава високото качество и изисканата елегантност. Прецизно оформените повърхности и ръбове се сливат в меки форми и преходи.

В сътрудничество с италианския дизайнер Antonio Citterio, AXOR създава колекция за баня, която може безпроблемно да се интегрира в голямо разнообразие от стилове  – от модерни градски апартаменти до луксозни жилищни комплекси. Това превръща смесителите AXOR Citterio E в нещо доста специално.

Смесители за баня AXOR Citterio E

Смесителите за баня от колекция AXOR Citterio E се предлагат с класически ръкохватки  или с единичен лостов смесител с дръжка тип джойстик. Последният се предлага в четири различни височини. Благодарение на комбинацията от различни дизайнерски елементи, тези смесители са съвместими с различни мивки. При душовете термостатният модул  впечатлява благодарение на интуитивната им работа. Имате избор на различни варианти смесители за вана. Свободно стоящият термостат за вана е особено впечатляващ.

Душове AXOR Citterio E

Елегантният стил на колекцията AXOR Citterio E  се пренася и в душ зоната под формата на душ комплект с ръчен душ. Това се допълва от душ модул и поставка за ръчния душ. Различни душове за монтиране на стена или таван могат да бъдат съвместими с Axor Citterio E.

Axor ShowerSelect

Можете да комбинирате продуктите от серията Axor ShowerSelect с Axor Citterio E за душ или за вана. Те са интуитивни и лесни за използване,  благодарение на техните ясно забележими символи и удобни бутони за избор.  Висококачествените метални елементи са лесни за почистване и са издръжливи.

Тук можете да намерите повече информация за адресите на търговските обекти в България, предлагащи продукти hansgrohe, близо до вас.