Масажна седалка за шиацу и акупресурен масаж Medisana MC 826

3
448
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Масажна седалка за шиацу и акупресурен масаж Medisana MC 826

Цял размер

Масажна седалка за шиацу и акупресурен масаж Medisana MC 826

 Характеристики:

Kомбинацията от Шиацу, Акупресура и топлина.Видове масаж: Шиацу, акупресурен масаж, потупващ масажШиацу масаж на гръб:3 масажни зони: цял гръб, долна част на гърба (кръст), горна част на гърба (плешки)2 масажни глави Функция „Затопляне”Инфрачервена светлинаДопълнителните функция „затопляне“ и инфрачервена светлина, отпускат напрежението в мускулите, облекчават болката в гърба, и релаксират тялотоШиацу масаж на врат:2 масажни глави Регулиране височината на масажните глави – за цялостен масаж на вратаАкупресурен масаж:2 масажни зони: седалище и кръст3 нива на интензивностЦеленасоченият акупресурен масаж с въздушни възглавници, стимулира специфични акупресурни точки на бедрата и кръстаМасажната седалка може да се поставя на стол, кресло, диван или леглоАвтоматично изключване: след 15 минутиКабелно дистанционно управление за повече удобствоМасажната седалка може да се поставя на стол, кресло, диван или леглоВелко лента за закрепяне към столЛесен за почистване материалКонсумирана мощност: около 72WЗахранване: 220 – 240 V ~ 50 – 60 HzУсловия на работа: в сухи помещенияУсловия за съхранение: в сухи и хладни помещения3 години гаранцияРазмери (В х Ш х Д): около 80,5 х 48 х 22,5 смТегло: 8.4 кг

Поръчайте висококачествена масажна седалка за шиацу и акупресурен масаж Medisana MC 826 на германската марка Medisana от онлайн магазин FashionStore.BG.

При голямо напрежение, стрес и умствена или физическа активност масажната седалка е добро решение за 15 минути ефективен релакс. Не се колебайте да си осигурите  няколко минути на ден, които ще променят ежедневието. Ефективния релакс чрез използването на масажни седалки е тайната на доброто настроение, възвръщане на работоспособността и тонизиране на организма. По време на масаж, Вие можете да се откъснете за малко от забързаното ежедневие, стреса и напрежението, и да се отдадете на минутки наслада от приятен масаж и почивка. За да се отървете от неприятното усещане на напрежение в тялото, е необходимо на всеки 2-3 часа да си осигурявате пълна 15 минутна релаксация и почивка чрез използването на масажни седалки. Когато релакса е комбиниран с подходящ масаж от масажна седалка, положителния резултат е гарантиран.  Редовната употреба на масажни седалки води до намаление на схващанията, мускулните и ставни болки, увеличава се мускулният тонус, подобрява се настроението.

Тагове:
Масажори,
Масажна,
седалка,
за,
шиацу,
акупресурен,
масаж,
Medisana,
826,
Масажна седалка за шиацу и акупресурен масаж Medisana MC 826 buy in