Роял интимо гел

2
415
Добави коментар

РОЯЛ ИНТИМО КРЕМ за интимна хигиена е съчетание от специално подбрани съставки, комбинирани в балансирана формула за поддържане на интимната хигиена. Кремът е съобразен изцяло с деликатността и чувствителността на интимната зона. Подобрява комфорта и осигурява пълноценна защита, благодарение на комбинираното действие и свойства на растителните екстракти.

СЪСТАВ:

Алое вера Колаген Зелени водорасли Масло от лайка Масло от морски зърнастец (облепиха) Масло от чаено дърво Масло от розмарин Масло от жълт кантарион

ХАРАКТЕРНО ЗА СЪСТАВКИТЕ:

Алое вера – Уникално и ефикасно средство за овлажняване и защита. Пренася хранителните и хидратантните съставки през всички слоеве на тъканите. Притежава антибактериално, хидратантно, регенеративно и противовъзпалително действия. Своеобразен естествен антибиотик, антисептик и бактерицид, влияещ върху редица инфекции. Ускорява зарастването при наранявания и стимулира производството на колаген. Колаген – Основен компонент на кожата, костите, сухожилията, връзките и хрущялите. Най-разпространеният протеин в човешкото тяло, който „държи” целия организъм в единно цяло.Действа като мощен регенератор и стимулира обновяването на клетките. Придава необходимата здравина и структура на кожата и лигавиците. Зелени водорасли – Важен източник на биоактивни природни съединения, които са отговорни за разнообразен набор от физиологични ефекти – имуномодулаторен, антитуморен, антитромбозен, антикоагулантен, антимутагенен, противовъзпалителен, антимикробен и антивирусен. Масло от лайка – Приложението на лайката има благотворен ефект, особено при различни раздразнения и повишена чувствителност. Тъй като е богата на флавоноиди и есенциални масла, тя има успокояващ ефект, като същевременно предпазва от раздразнения и зачервяване. Поради добрите си антиоксидантни свойства предпазва от вредното действие на свободните радикали. Масло от облепиха (морски зърнастец) – Характеризира се с благотворни за организма действия – регенериращо, укрепващо, антибактериално и обезболяващо. Използва се при изгаряния, рани, язви по кожата и по лигавиците, заболявания на кожата. Прекрасно хидратира, прави кожата еластична, премахва възпаленията Масло от чаено дърво – Най-мощният естествен антисептик. Предотвратява развитието на микроорганизмите, както и възпаленията, появили се в резултат на тяхното действие. Има силно действие върху три групи микроорганизми – бактерии, гъбички и вируси. Може да се прилага вместо антибиотични унгвенти. Подобрява регенерирането и реепителизацията на тъканите. Има анестетично и имуностимулиращо действие. Масло от розмарин – При третиране на кожата с маслото от розмарин, се облекчава нейната подпухналост и подуване. Използва се и при проблеми, свързани с дерматити и екземи. Масло от жълт кантарион – Има силни противовъзпалителни и антибактериални свойства, а благодарение на успокояващото си действие облекчава сърбежа, дразненето и зачервяването. Мощен антиоксидант. Препоръчва се при повишена чувствителност.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА: Нанасяйте крема върху чиста кожа 1-2 пъти на ден.

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ:

За поддържане на нормална вагинална флора. Овлажняващ крем, успокояващ раздразнената кожа. Подновява лигавиците. Ефективно облекчава симптомите на вагинална сухота, особено при жени в менопауза. Осигурява по-голямо чувство на удоволствие по време на полов акт. Има антибактериална и антивирусна активност. Стимулира кръвообращението, има противовъзпалително действие. За възстановяване еластичността на влагалището след раждане. За поддържане на нормално рН на влагалището. Ускорява заздравяването и насърчава епителизацията. При ежедневна употреба подпомага поддържането на здравето и силата на вагиналните мускули. Може да се ползва и от мъже. Не съдържа парабени, парафини, изкуствени оцветители и аромати.

Д-р Слободан Ралевич

ОПАКОВКА: 90 мл