30 инсталации на AccurioJet KM-1 в световен мащаб

4
441
Добави коментар
maznio007
maznio007

AccurioJet KM-1 беше пусната в продажба по време на Drupa през 2016 г., а към момента са направени повече от 30 инсталации в световен мащаб, включително и няколко в Европа планирани през първите месеци на тази година.

Първата инсталация за Полша е била направена през този януари, а новина за успешно инсталиране във Франция се очаква в началото на февруари. Konica Minolta продължава да увеличава пазарния си дял в индустриалния и производствен печат, като са били обявени множество нови бизнес партньорства и патентовани технологии в областта.

Dot Freeze Technology е специален процес при цифровата печатна машина AccorioJet KM-1 B2, при който възможността за „замразяване“ на мастиленоструйната точка позволява отлична регистрация на цветовете и качество на изображението. Клиентите са потвърдили цветово отклонение делта E не повече от 1,5, което е изключително предимство за всички, решили да инвестират в тази платформа.

Други големи планове за Konica Minolta AccurioJet KM-1 включват напълно автоматизиран, вграден довършителен модул в партньорство с Rollem International. Компанията, базирана в Обединеното кралство, ще предоставя възможност на клиентите, които искат да автоматизират печатните си процеси, да свързват AccurioJet KM-1 и с довършителни устройства на трети страни.

Това включва базираната в САЩ компания Harris and Bruno International, доставчик на висококачествено оборудване за печат и нанасяне на различни видове специални покрития, която се превърна в избран партньор за KM-1.