Машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3118

2
352
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Бързо и лесно домашното консервиране с машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3118. С помощта на този уред, вакуумирането на различните видове храни става за секунди и ще бъдат опаковани в херметически затворени пликове. Пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо, е перфектният избор. Всмукателна сила e -0.8 бар и с бързина на изсмукване 18 л / мин. вакуумира и запечатва Laica VT3118 напълно автоматично чрез натискане на един бутон. Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, тъй като не се окисляват или развиват гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци. С професионалната машина за вакуумиране Laica VT31180 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване  е неограничена. Laica VT3118 е предназначена за постигане на професионални резултати в домашни условия. Работно налягане -0,8 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини.  Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машина за вакуумиране Laica VT3118 е перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти. В комплекта на машината за вакуумиране Laica VT3118 са включени  ролки и пликове за вакуумиране на хранителни продукти.

Характеристики на машина за акуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3118Напълно автоматична вакуум машина.

Вакуум около 90% при -0.8 bar.Тъч сензорен бутони за управлениеИдеална за всички видове месо, риба, зеленчуци и плодове.Регулиране на вакуумирането със стоп бутон, идеално за чуствителни храни.Двойно запечатваща лента.Електонен температурен контрол за перфектно запечатване.За вакуумно опаковане на храна, течности, козметика, лекарства, електроника и др.Включва 1 ролка за вакуумиране 20 × 200 cm, 5броя пликове 20 × 30 cmДо 8 пъти по-дълъг период на съхранениеКомпактен дизайн, двойна заварка, регулиране на вакуума: с бутон за спиране регулирате вакуумната сила – идеален за чувствителни стоки, отделна функция за заваряване.Отделение за ролкаШирина на ролката макс. 30 смидеален за порция и дълго съхранение на храна или готвене à la sous vide.Мощност 120 W 230 V, 50Hz.Бързина на изсмукване 18 л / мин.Материал на корпуса: неръждаема стоманаРазмери 40.5 x 21 x 8.5 cmТегло 2.02 kgГаранция 2години.

Кратко ревю:

Уважаеми клиенти, този модел машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3118 е перфектен избор за вакуумиране на храни, зеленчуци, билки и мариновани меса. Използва се и при вакуумиране на риби, домашни видове меса като суджуси, филета и други. Перфектен избор в съотношение цена и качество. С помоща на уред за вакуумиране на храна, ще извеждате въздуха от пакета с продукти, за да ви помогне да съхраните свежестта им за дълъг период от време.  Уред за вакуумиране ви позволява обработване и запазване на храни в големи количества, които можете да запечатате и замразите. Запечатването с вакуум на храните намалява количеството кислород в пакета, по този начин се предотвратява развитието на бактерии, които причиняват развалянето на продукти, като месо, зеленчуци или течности. В допълнение, вакуумирайки различните видове храни, вие  ги запазвате от дехидратиране и от изгаряния чрез замразяване, и спестява място за съхранение в хладилници и фризери, тъй като вакуумираните пакети заемат значително по-малко място. Голямо приложение на машина за вакуумиране е,че можете да го използвате и за запечатване на месо, което ще мариновате или за комбиниране на продукти за бързи ястия.

Машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3118 . FashionStoreBG  – е официален дистрибутор на марка Laica . Поръчай онлайн от тук!

FashionStoreBG  – е официален дистрибутор/представител на марка Laica. За поръчка на модели, които нямаме листнати в сайта то може да се свържете с нас отново на [email protected] за да можем да Ви предложим вариант за доставка и цена.

LAICA, Home Wellness LAICA се ангажира да предлага функционални продукти, които поддържат ежедневието ви у дома с хората, които обичаме. Компанията Създадена през 1974 г. в Виченца от семейство Moretto, LAICA е италианска специализирана фирма в производството на малки домакински уреди за лично здраве и уелнес и оборудване за пречистване на вода. Успехът на компанията се основава на нейната отдаденост на високото качество, безопасността и дизайна на продукта, с цел подобряване на здравето на потребителите. История LAICA е основана през 1974 г. от Леонида Морето и съпругата му Тереса, които започнаха бизнеса си, като произвеждаха малка гама кухненски везни в родния си град Виченца. Тяхната страст и грижа за продукта на всеки етап от производството му доведе до бързото развитие на компанията и скоро продуктовата гама бе разширена с лични везни. . С течение на годините фирмата е придобила международен профил, фокусирайки се върху продуктовото проучване и иновациите. Благодарение на опита в областта на домашните медицински устройства, новото поколение LAICA въведе система за филтриране на водата на пазара, която е разработена с научен подход. Проста, безопасна и технологично усъвършенствана система за филтриране за подобряване на качеството на водопроводната мрежа. В допълнение към дизайна на технологично напреднали и надеждни продукти, LAICA винаги е била ангажирана в работата, оценяваща екологичната устойчивост, човешките права и качеството на живот. Произведени в Италия и италиански дизайн Продуктите на LAICA се характеризират с високото качество на суровините и производствения процес, както и с внимание към детайлите и творческите дизайни и форми, както и най-добрите италиански производствени традиции. За тази цел, центровете за научноизследователска и развойна дейност, офисите за качество и дизайн, офиса на CAD Engineering и производството на филтърни кани и касети са разположени във Виченца.