Отлични резултати по СКЕ на ЗРХТ при АА – Болест на Крон и Улцерозен Колит, Част XLVІІ

3
339
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

БОЛЕСТ НА КРОН И УК – Част 47, инж. химик Анатоли Стоянов

ЗРХТ – защитно-регенеративна хранителна терапия

 

Относно: Отлични резултати и по СКЕ на ЗРХТ при А.А (статия № 45). А.А е седмия излекуван от Улцерозен колит !! Данни по СКЕ на ЗРХТ и на М.К – Улцерозен колит и Стриктура езофаги. Предстоящи контролни и финални колоноскопии при болни от Крон и Улцерозен колит.

А.А. е влязъл в мукозно оздравяване !!! ЗРХТ ще продължи в активна фаза до 15.03.2018. Следва профилактика до 30.04.2018 г . Експресното навлизане в мукозно оздравяване още веднъж потвърждава, че ако директно се започне ЗРХТ – без предишна употреба на кортикостероиди, имуносупресори и биологични, оздравяването навлиза в мукозно почти два пъти по бързо от случайте, при които е водено описанато по горе лечение. Трябва да отбележим, че вече за трети път забелязваме и още един фактор,като ускоряващ процеса – високата физическа активност на тези лица.

М.К. е от скоро започналите ЗРХТ – ноември 2017 – Улцерозен колит и Стриктура езофаги, като ЗРХТ е с насоченост и към хранопровода.

Напредъкът е добър, ЗРХТ продължава в свръх активна фаза.

На 05.02.2018 е контролната колоноскопия на М.Б – дългогодишна Болест на Крон – сериозни поражения в тънко и дебело черво, хеликобактериоза.

Считано от 05.02.2018 г, ЗРХТ започва и Н.С – Улцерозен колит.

04.02.2018, инж.химик Анатоли Стоянов