Листен течен тор за райграс и всякакви видове трева 500 мл – за бързо сгъстяване и свеж вид

3
311
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Разфасовка: Този концентриран листен течен тор за райграс и различни видове трева от Лактофол се предлага в разфасовка от 500 мл.
Продължителност на действие: Продължителността на действието на листната тор в течна форма от Лактофол е 15 и 20 дни. 
Приложение и дозировка: Течните листни торове за райграс трева са специално създадени, за да подхранят тревната настилка. Оказва т страхотна помощ при възстановяването на райграса, особено след някакъв вид натоварване (при игра на футбол, волейбол, тържества и др.). Препоръчително, за перфектен ефект, е да подхранвате тревния килим с течната тор за райграси след всяка коситба. Оптимално може да подхранвате и периодично на всеки 15 или 20 дни. 
Съдържание: В обогатителят за трева от Лактофол се съдържат Азот (N) – 14,0%, Бор (В), 0,020%, Дифосфорен пентаоксид (P2O5) 4,0%, Калиев оксид (K2O) 7,5%, Мед (Cu) 0,010%, Желязо (Fe) 0,150%, Молибден (Mo) 0,001%, Манган (Mn) 0,010%, Цинк (Zn) 0,007% и физиологичноактивни вещества

Здравата, плътна и зелена трева е мечтата на всички, които обичат природата и полагат грижа тя да бъде по-близо до тях. Все пак, тревната площ е мястото във Вашия дом, което създава усещането за спокойствие и един природен уют след дълъг работен ден. Точно поради тази причина, грижата за райграса е изключително важна. Можете да имате свежа и вечнозелена трева много по-лесно и по-бързо, отколкото си мислите. А това е Вашето желание, нали?

Представяме Ви концентриран листен тор течен за райграс и тревни площи от Лактофол. С този обогатител за треви, Вие ще подхраните и заздравите тревния килим. Специално и много важно действие има при тревни настилки, които са преминали през сериозно натоварване (при спортни терени, тренировъчни стадиони и др.), като спомага бързото им възстановяване. 

 

Можете да откриете течния тор листен за райграс на Лактофол в разфасовка от 500 мл в нашия онлайн магазин и бързо да се захващате за работа, за получаването на мечтаната тревна ливада.

 

Листният тор течен от Лактофол е екологично чист биопродукт, който оказва изключително благоприятно влияние върху тревната Ви настилка. Можете да започнете да използвате обогатителя от Лактофол, веднага след окосяване. Така той ще заздрави и укрепи кореновата система на тревичката, като по този начин ще уплътни. Освен това, ще увеличите образуването на зелената листна маса, което в последствие ще доведе до плътната и прекрасно – зелена тревна настилка.

 

Ефектите на концентрирания листен тор за треви не се изчерпват дотук. След като наторите тревичката си с него, Вие ще подобрите усвояването на внесените минерални торове в почвата и ще предотвратите неравномерните туфи, които не рядко се образуват.

 

За да укрепите Вашата тревна площ е препоръчително да й оказвате периодично подхранване с обогатителя от Лактофол на всеки 15-20 дни, като обърнете внимание на степента на натоварване. Изключително благоприятно действие има и интензивното подхранване листно след всяка коситба.