Израелски полиетилен за тунели за разсад и ранно производство 50 микрона с UV и EVA

1
432
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Внимание! Обявената единична цена за полиетиленовият филм за тунели е за 1 кв.м, като ролката е с ширина 2 м.

Професионален онлайн магазин Semenata Shop  представя за своите клиенти специален израелски полиетилен за тунели и разсад 50 микрона. Този иновативен продукт е дело на лидерът в производството на полиетилени за професионалисти Политив Израел.

Полиетиелнът за тунели е произведен от специален прозрачен материал, който е снабден с UV защита. Това превръща този филм в продукт, който лесно устоява на силните слънчеви лъчи. 

Прозрачността на филма за тунели го прави изключително подходящ за отглеждане на всякакви видове ранни култури – салати, картофи, моркови, домати, лук и мн. др.

Основно предимство на продукта за тунелно зеленчукопроизводство е вложения в него етиленвинилацетат (EVA). Това е специална абсолютно прозрачна добавка, която прави фолиото за тунели много по-гъвкаво и лесно за употреба. Това качество се цени високо от професионалните зеленчукопроизводители особено при култури, които се налага да бъдат често развивани и завивани през време на производството. Добавката е безвредна за околоната среда и отглежданите култури. 

Освен това EVA добавката прави полиетилена за тунели и разсади много устойчив на неблагоприятни климатични условия – силен вятър, проливни дъждове и др.

Магазин Semenata Shop препоръчва полиетилена за тунел за разсад от зеленчуци, който е част от серия висококачествени продукти на фирма Политив Израел.

Период на експлоатация: Тунелното полиетиленово фолио се използва 1 сезон.

Препоръка за употреба:

При монтаж на тунела задължително трябва да съблюдавате специалния надпис „THIS SIDE INSIDE“, който трябва да бъде от вътрешната страна на полиетиленовия филм за оранжерия. По този начин ще може да използвате всички предимства на полиетилена за тунели.

При използване на сублимация на сяра и хлор съдържащи вещества (например вар за засенчване) се скъсява експлоатационния живот на филма за тунел.  Ако бъдат открити следи от сяра или хлор по филма, гаранцията от Политив, Израел губи валидност. Подробности за техническите спецификации и гаранциите на отделните продукти, може да получите от нашите офиси, като поискате да ви бъде предоставен сертификат за качество. Всеки клиент е длъжен да се запознае с гаранционните условия на полиетилена за оранжерии, като условията може да поискате от търговеца, от който сте закупили продукт на Politiv, Израел.

Технически характеристики:

Полиетилена за тунели се предлага на цяла ролка с ширина 2/300 м или на кв.м.

Теглото на една ролка е около 29 кг.

В 1 кг от продукта се съдържат около 20,83 кв.м.