Код червено на 14 Февруари: Литература, представя Събка Дякова-Чехович – психолог, писател

2
313
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Код червено: Литература, представя Събка Дякова-Чехович

Сряда, 14 Февруари 2018

Рече Бог: „И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни.“ (Иоан 8:32).

Едни казват, че истината е във виното. Други, че истината е любовта.

На 14 февруари на КОД ЧЕРВЕНО: ЛИТЕРАТУРА гостува СЪБКА ДЯКОВА-ЧЕХОВИЧ с книгата си „Любовта на разведената жена“. Има ли любов след брака? Колко вида любов преживяваме? Как любовта ни променя? Колко въпроси въпроси, свързани с любовта, могат да възникнат в една вечер? Ще разберем на чаша вино. В галерия U P.A.R.K. Присъединете се! Начало: 19 часа.

ВИЗИТКА НА АВТОРА:

Събка Дякова-Чехович е родена на 6 януари 1965 г. в Маджарово – удивително място в Родопите. Психолог, живее и работи в Пловдив. Преди да завърши психология във Великотърновския университет е завършила инженерна геология (наследствена бащина професия), а преди да стартира практиката си като психолог, е работила като мениджър, преподавател и ред други интересни професии, изискващи комуникативност и отвореност към хората. Разведена (щастливо), с двама синове (прекрасни). Бивша алпинистка, настояща туристка и фитнес маниачка. Доброволно и страстно отдадена на работата си, не винаги има време за приятелите си, за което те великодушно и прощават.

Автор на книгите „Фитнес на женската душа“ (2012) и „Любовта на разведената жена“ (2017).

ЗА КНИГАТА:

Брак по любов. Развод от любов. Един мъж следва сърцето си, една жена остава с разбито сърце. Това е нейната изповед за любовта, за брака, за мечтите и рухването им, за кухнята и секса, за изневярата, развода, депресията и как тя преживява всичко това. Една история, в която любовта е навсякъде, дори когато липсва. Една история за силата да се променяш.