Ефективен тор за листнодекоративни стайни растения 250 мл – за по-зелени и свежи листа

1
325
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Разфасовка: Този специализиран тор за листнодекоративни стайни и градински растения на Лактофол се предлага в разфасовка от 250 мл.
Приложение и дозировка: Можете да прилагате този тор върху всички видове листнодекоративни растения – фикуси, палми, драцени, юка, спатифилум, папрати и др. През пролетните и летните месеци, може да прилагате специализирания тор на две седмици. През есента и зимата, препоръчителният период е на всеки 3 или 4 седмици.
Съдържание: В състава на тора за листно-декоративни растения се съдържат Азот (N) – 6,0%, Магнезий (MgO) – 1,0%, Калиев оксид (K2O) – 3,0%, Желязо (Fe) – 0,3%. Микроелементите, които се откриват в съдържанието му са – бор, калций, мед, манган, молибден, цинк и физиологичноактивни вещества.

Представяме Ви тор за листнодекоративни (зелени) растения стайни и градински от производителя на качествена продукция по оригинален български патент и технология – Лактофол. Течни торове са специално създадени, за да подпомогнат растежа на домашните растения и по-точно на тяхната листна маса. Листата стават по-тъмно зелени, лъскави, с наситени цветове и цялостен освежен вид. Можете да откриете този страхотен помощник на Вашите декоративни растения в разфасовката от 250 мл в нашия онлайн магазин и бързо да се сдобиете с него.

Концентрираният течен тор за листно-декоративни растения оказва страхотни резултати върху Вашите цветчета, като ги подхранва и стимулира растежа на листенцата им.  

По-високото съдържание на химичните елементи – азот, магнезий и калций, които се откриват в състава на тора, подпомага за по-добрите резултати, които получавате след като го приложите върху цветчетата Ви.

Наторявайки декоративните си растения със специализирания тор, Вие ще стимулирате образуването на листната им маса, освен това ще осигурите красивият и свеж вид на листенцата. Оттук нататък те ще бъдат здрави, зелени и бляскави. 

Всички растения имат нужда от приема на важните за тях хранителни вещества, със специализирания тор за листнодекоративни растения, Вие им осигурявате балансираното хранене, от което се нуждаят.

Освен страхотният резултат, който специализираният течен тор за зелени растения осигурява на вида на листенцата, той подхранва по начин, по който ги прави по-издръжливи и им дава по-дълъг живот.

За да получите тези страхотни резултати, трябва да използвате концентрирания течен тор по дадените регламенти. 

Можете да наторявате Вашите растения през пролетта и лятото, на всеки две седмици.

Когато торите през по-студените сезони, като есента и зимата, препоръчително е да извършвате това подхранване през 3 или 4 седмици.