Направи си сам

1
313
Добави коментар
svetla58
svetla58

Независимо дали обичате постоянно да правите нещо с ръцете си и искате да изявите креативността си или пък модата ви е страст и желаете да започнете от някъде със свои собствени дизайни, или просто ви е изкючително трудно да намерите нещо cool в гардероба си и в местните магазини – ние ще ви дадем няколко лесни идеи, които ще ви грабнат веднага.

Тук се изисква само малко креативна мисъл, сръчни ръце и умение за правене на възли.

Тези DIY (направи си сам) занимания са един чудесен начин да разсеете скуката и еднообразието, както в ежедневието си, така и в гардероба си, и ще ви вдъхновят да излеете цялата си креативност, създавайки нещо уникално и интересно.
Тези проекти са добър вариант да използвате в комбинация две или повече неща, които по отеделно дори не желаете да погледнете; не ви вършат работа или едното от тях е счупено. Хубавото е, че вие имате пълен контрол над този просец и можете да прибавите или да махнете точно толкова, колкото искате. Ако ви харесва определен принт върху стара тениска или върху скучен модел рокля – действайте! Просто се протегнете към ножицата, вземете конец и лепило, и разпръснете малко капси и брокат за разкош.

Боя за дрехи и малко брокат – преродена бяла тениска.

Оцветявайте, променяйте, късайте – правете всичко, което ви дойде на ум. Всяка една от тези идеи е достатъчно гъвкава. Можете да намерите нови начини за използване на техниките, за да ги адаптирате към вашия личен стил и вкус.
Имате свободата да правите нещо, което е единствено по рода си. Позволете си да си купите някой нов или преоценен артикул, който не ви допада много. Добавете дизайнерския си нюх. И веднага след това може да го преобразите в нещо, което ще стане любимият сегмент от аутфита ви.

Грозна, стара тениска – вижте с малко усилия и конец колко интересни форми може да придобие.

Ако имате нужда от други „парцалки“, върху които да се изявявате, страхотен вариант е да направите тематично парти, на което да замените старите си дрехи и аксесоари за нови или да покажете какво сте сътворили досега.

За още идеи – разгледайте галерията ни.

Очаквайте и втора част.

Автор: Марина Делева

Етикети:
DIY, идеи, креативност, направи си сам, творчество