Дизайнерски бижута от бяло злато, украсени със 132 качествени брилянти – Бутикови бижута BRUTAL

4
666
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Бял дизайнерски комплект бижута със 132 брилянта!

Комплектът дизайнерски бижута е изработен от бяло злато 14к и обсипан със 132 бр., внимателно подбрани по цвят и качество, висококачествени брилянти.

Всички основни брилянти са с тегло около 0.50 ct. и са придружени с GIA сертификат.

Единствена бройка в света, Абсолютен уникат.

Този комплект златни бижута е ръчно изработен, по най-високите световни стандарти. Едно прекрасно произведение на изкуството.

Колекцията бутикови бижута BRUTAL на бижутерска къща Папазян Даймънд включва уникални пръстени, гривни, висулки, медальони и комплекти, изработени от злато, диаманти и скъпоценни камъни. Което и луксозно бижу от тях да изберете – Вие ще сте уникални, защото то е единствено.

Всички бижута и аксесоари BRUTAL са единствени в света – УНИКАТИ от злато и скъпоценни камъни!

Бижутерска къща Папазян Даймънд предлага бижута уникати, луксозни дизайнерски бижута, украсени с диаманти и скъпоценни камъни, бижута, предназначени за истински ценители. Уникалните бижута са изключително подходящи за специални подаръци!

Разгледайте сайта на нашата златна бижутерия или елате на място в бижутерски магазин BRUTAL и се уверете в красотата и неповторимостта на златните бижута с брилянти и други камъни – само изискани ръчно изработени пръстени, гривни, висулки, медальони, аксесоари. Видяното на живо не може да се сравни с нищо!

Марката BRUTAL е гаранция, че изработеното и продадено от нас бижу е абсолютен уникат и е придружено с необходимите документи и сертификати за това. Всяко изделие на BRUTAL е единствено в света!

Диамантите, както и всички скъпоценни камъни, са с гарантиран произход и сертификат за качество. В лицето на експерт оценителя на диаманти – Янко Папазян, можете да получавате компетентна консултация за всичко свързано с тях.