Сандъчета за цветя за парапет с интересна форма и сигурен захват L24,2/27,8/H20,10 см 7 литра

3
603
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Онлайн магазин за градинарски стоки Семената Шоп представя за всички любители на балконското озеленяване сандъчета за цветя за монтаж на парапет. 

Този модел е универсално сандъче за цветя с компактна форма, което се стеснява леко към основата си и има елегантни извивки. 

Пластмасата, от която а изработени сандъчетата, позволява поддържането на чистия им вид. Те са гладки и лесно се почистват с влажна кърпа. 

Този модел сандъче за парапети и балкони не е подходящ за засаждане и отглеждане на водни растения.

Всички търговци, които искат да закупят сандъчето за первази и парапети на едро, моля да се свържат с нас на посочените телефони в меню контакти, за да получат допълнителна информация относно възможностите за отстъпки от обявената цена при онлайн покупка на дребно.

В тези сандъчета за цветя и парапет можете да засаждате всички растения, които са подходящи за отглеждане в саксийни условия. Идеални са за аранжиране на балкона, поставени върху парапета или на перваза.

Градинарския съд е подходящ за отглеждане на подправки, билки, разсад за зеленчуци, декоративни растения, каскадни цветя, висящи и луковични растения. Успешно може да отглеждате и голям брой декоративни зеленчуци – чери домати, декоративни тиквички, люти чушки и др. 

Цвят: Кафяв (керамика, керемида).

Размери на тези сандъчета за цветя за парапет и первази: L24,2х27,8хH20,10 см 7 литра, L39,3х27,8хH20,1 см 12 литра

Материал на сандъче за подправки: РР, UV защита, студоустойчиви.