Дамско колие с кехлибар

1
265
Добави коментар
Gepi.bg
Gepi.bg

Подарете си позитивна енергия с ръчно изработено дамско колие с магически слънчев кехлибар!

Доверете се на благотворното въздействие на магическия кехлибар! Колието, което днес Ви предлагаме ще Ви зарежди с позитивна енергия и топли чувства и ще Ви донесе здраве и късмет.

 

Офертата включва:

Ръчно изработено дамско колие с естествен кехлибар и кожена верижка.(Размер на камъка 4.0 – 5.0 см.) – 1 бр. Красива подаръчна велурена торбичка – 1 бр.

Кехлибарът е камъкът на Слънцето. Той не е точно камък а вкаменелост на смолата на иглолистни дървета с поне милион годишна история. Именно затова Кехлибарът за разлика от другите естествени камъни и минерали е топъл и приятен на допир. Цветът на кехлибара е променящ се в меката жълта гама. Той може да премине през различни нюанси от бледо жълто, почти прозрачно през деня на пряка светлина, до наситено оранжево, червено, кафяво и дори черно вечер.

 

Кехлибарът е един от първите камъни използвани от древните култури и цивилизации  за изработване на украшения и амулети. Той се асоциира със слънцето и притежава особена красота и високо енергийни свойства. Доказано е защитното влияние срещу редица болести, което този камък носи на човешкия организъм. Слънчeвaтa eнepгия, на която е носител кехлибара го превръща в естествен биостимулатор. Той възстановява защитните сили на човешкото биополе, като го освобождава oт нeгaтивните влияния. Πopaди тaзи пpичинa ĸexлибapa се нocи, за да акумулира позитивна енергия, здраве и ĸъcмeт в своя притежател.  

 

Кехлибарът е особено подходящ за зодиите Близнаци, Дева и Лъв.

 

Всички бижута предлагани от Unique Jewellery Ltd. се предлагат опаковани в красива подаръчна кутийка или велурена торбичка!