Да бъдеш или… да бъдеш!

69
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Как да бъдете сигурни в себе си?

Как да бъдете уверени в способностите си? К

ак да бъдете?

Просто мислете за това, което искате да се случи, не за това, което не искате, и това, което ви е страх, че може да се случи. Така вие разкарвате проводника от вероятността, която не искате да стане и го премествате върху вероятността, която искате да се случи. За целта обаче е нужно да мислите единствено и само за това, което искате. Ако мислите и за двете неща – ще наливате енергия и в двете, а наливате ли енергия в даден потенциал (независимо дали положителен или отрицателен) – той рано или късно ще се реализира.

За мозъкът няма никаква разлика, дали това, което вижда, се развива пред очите ви или във въображението ви. Това е доказано многократно при всякакви научни опити. Така или иначе всичко е сън и в този ред на мисли всичко е толкова реално и в същото време нереално без значение където точно се случва – пред очите ни или зад тях. Така че за да подобрите усещането си от дадена ситуация, за да подобрите магията, която резултира от нея, просто си представете въпросната ситуация отново, но в други реплики и с друга картина.

Няма значение, дали вярвате или не в това, което четете в момента, просто го направете и ще се почувствате по-добре. Ако когато се чувстваме по-добре – целият свят става по-добър.

Всеки има право на мнение. Което обаче не значи, че е нужно да приемате мнението на всеки. Ако дори за миг допуснете, че подобно „пожелание” може да се окаже вярно, то вие правите връзка между него и съответния потенциал. В този момент енергията от изказването започва да тече по направената от вас връзка като ток по проводник и започва да захранва въпросния потенциал правейки го все по-вероятен да се случи. Колкото повече мислите за това, толкова повече енергия наливате.