Евтина реклама в интернет само за 60 стотинки на ден

2
324
Добави коментар
Gepi.bg
Gepi.bg

Рекламирай цяла година бизнеса си с оферти в Gepi.bg и спечели нови клиенти! Ключът за успеха на бизнеса е в твоите ръце!

Само сега имате уникалната възможност да направите мащабна целогодишна рекламна кампания на Вашият бизнес за 0.60 лв. на ден. Станете наш бизнес партньор! Лесно, удобно и неангажиращо! Без обременяващи договори и анекси, но най-вече без допълнителни комисионни! Само за 0.60 лв. на ден Вие получавате гарантирано рекламно присъствие в Gepi.bg – 24 часа – 365 в годината!

Какво трябва да направите? Заявете вашият ваучер, платете го по удобния за Вас начин и ние започваме да работим за Вас! 

Офертата се предлага в следните варианти:

Вариант 1 – Реклама за 0.60 лв. на ден / 365 в годината на промоционална цена от 219.00 лв. Вариант 2 – Реклама за 0.80 лв. на ден / за 183 дни в годината (6 месеца) на промоционална цена от 146.00 лв.

Какво получавате?

Вариант 1 – Право да публикувате 52 рекламни оферти през годината или една различна оферта всяка седмица ( офертите могат да се повтарят по Ваше желание). Вариант 2 – Право да публикувате 26 рекламни оферти за половин година или една различна оферта всяка седмица ( офертите могат да се повтарят по Ваше желание).

Но какви ползи Ви носи всъщност рекламата в Gepi.bg?

Мащабна рекламна кампания на Вашия бизнес! Спестени разходи от традиционна реклама, която е по-скъпа и по-ниско ефективна! Безплатно промотиране на Вашите оферти посредством: директен мейлинг до потребителите на Gepi.bg, разработена собствена афилиейт програма, социални мрежи и рекламни платформи като Facebook, Twitter, Google АdWords и др. Гарантирано осигуряване на множество нови клиенти! Възможност да превърнете новите си клиенти във ваши редовни и лоялни клиенти, посредством професионално обслужване и високото качество на предлаганите от Вас продукти и услуги! Авансово акумулиране на 100 % от генерираните приходи от Вашата рекламна оферта, което Ви позволява да планирате бъдещото развитие на бизнеса си!

И още ползи!

Получавате електронна фактура за направения от Вас разход, до три работни дни след като сте заплатили ваучера си. Възможност да следите и контролирате в реално време обема на продажбите по офертите Ви! Лесно общувате с нас по-електронен път, без разход на време и средства за провеждане на бизнес срещи.

След закупване на ваучер Моля:

Изпратете на e-mail: [email protected] предложението с Вашата първа рекламна оферта (текстов и снимков материал за офертата, както описание и координати на Вашата фирма) Моля свържете се с нас на тел. 0877 744 317 за уточняване на подробностите по стартирането на Вашата рекламна кампания.