Спрей за Задържане на Ерекцията Cupid Spray действа моментално.

1
1123
Добави коментар
rabotenaddurl1
rabotenaddurl1

Спрея за задържане Cupid Spray е лесен и удобен за употреба.

Неговото уникално бързо действие го прави незаменим помощник за вашето ежедневие. Той е компактен и лесен за пренасяне- с една опаковка от Cupid задържащ спрей вие никога повече няма да сте неподготвени за сексуална възможност.

Толкова е удобен за употреба! Само трябва да напръскате два пъти главичката и ствола на пениса и насладата от секса ще е по-голяма от колкото някога сте си представяли! Само след 10 минути ще усетите действието, и ще можете да удължите половия акт до цели 2 часа!

Дори ако преждевременна еякулация присъства във Вашето ежедневие, ако свършвате прекалено бързо, ако искате да сте по издръжлив в спалнята, и ако искате да повишите самочувствието си, задържащия спрей Cupid Spray е точния за Вас продукт!

Ако пък нямате само една приятелка, бъдете убедени, че съвсем скоро ще започне да ви се носи славата на сексуално животно с невероятна издръжливост.

По-дълга ерекция, по-голяма наслада!

Вашата партньорка е изключително разгорещена, първите минути минават чудесно… , но ето, че най-важния фактор за необуздан секс, изчезва за секунди…

Е, нищо… следващия път ще стане. Но дали ще има следващ път.

Ако връзката с партньорката Ви е стабилна, тя ще прояви разбиране, поне в началото. Естествено, че ако се е случило само веднъж, това не е толкова голям проблем – все пак е напълно нормално мъжът да се превъзбуди. Но как да сте напълно сигурни, че при следващия опит за интимни ласки, няма отново да преживеете този срам? В такава ситуация не само Вие, но и Вашата партньорка е под огромно напрежение! Тя може да е изключително толерантен и разбран човек, но като всяка друга дама несъмнено иска да бъде задоволена, и няма да Ви търпи вечно.

Не можете да я обвинявате. Проблемът не е в нея, тя просто проявява разбиране. Но докога?

Ако пък сте от „Вечните ергени” и предпочитате секса за една нощ, то несъмнено трябва да бъдете в пълна кондиция, в противен случай няма как да впечатлите дамата! Нито една изкусителна девойка няма да бъде очарована, ако не получи максимална наслада от еднократната забивка и има огромен риск да разгласи на всички колко сте зле в леглото.

Вашият коз е Cupid Spray!

Секса е като играта на покер, ако държите силен коз несъмнено ще сте победител. В случая, това е качествената и мощна ерекция. Винаги дръжте задържащият спрей Cupid Spray близо до Вас. Не позволявайте преждевременната еякулация да съсипе отношенията с Вашата половинка.

Дори и да не Ви се налага да го използвате при всеки полов акт, няма нищо лошо в това да имате една опаковка за всеки случай. Ако се усъмните дори за миг, че може да се провалите, не се колебайте да използвате спрея за дълга ерекция и да върнете самоувереността си!

Безброй мъже използват Cupid Spray като „предпазна мярка”. Един мъж не трябва да разчита на късмета, а на добрата подготовка. Без значение дали вече изпитвате затруднения със задържане на ерекцията, или имате опасения от евентуален неуспех, Cupid Spray трябва да е винаги на една ръка разстояние!

Вижте какво казват потребителите ни: „И двамата останахме изключително доволни” Всичко във връзката ми винаги е вървяло страхотно… с изключение на секса. А щом той не върви, какво значение има всичко останало, което правим с приятелката ми. Аз съм мъж за бога, а един мъж не е ли машина в леглото, нищо не върви както трябва…Бях се свил като мишка и се чудех с какво друго да занимавам приятелката ми. То не бяха филми, разходки, вечери… Но е ясно, че всяко едно от тези неща трябва да ни отведе в спалнята. А аз гледах да стъпваме възможно най-рядко там, та да не се излагам. Какво се случи ли? Сега не излизаме от спалнята. Не мога да повярвам! Ако не бях попаднал на спрея за задържане Cupid Spray  най-вероятно сега щях сам да си гледам някой филм. Но благодарение на него, усмивката не слиза от лицето на приятелката ми, никога преди не ме е гледала с такъв поглед, сякаш непрекъснато иска да правим секс, не че не го правим де…

Никола, 28г.

„Благодаря, благодаря, благодаря!“И хиляди пъти благодаря. Спреят за задържане Cupid Spray ми спаси брака, колкото и невероятно да звучи. Всъщност, защо да е невероятно, то секса не е ли качествен, отношенията малко по малко захлаждат.На 44 години съм, женен съм от 17 години и никога не съм имал проблеми със секса… поне до 40. Като ги прехвърлих започнах да свършвам по-бързо, а си мислех, че с целия този опит, който съм натрупал през годините няма как да ми се случи. Започнах обаче да губя контрола над себе си. Не знам защо, но нещата просто не бяха както преди. Аз не, че се ровя много, много в интернет, но случайно попаднах на задържащия спрей Cupid и си казах, „какво пък, нямам какво да губя”. Това е най-доброто решение, което съм взимал някога, пак съм като в младежките години, жена ми се видя в чудо, е не се оплаква де… Кой го е измислил не знам, но е факт, че наистина действа.

Стоян, 44г.

Какво съдържа Cupid задържащ спрей

Само две основни съставки, а такова невероятно действие! Иновативната формула на Cupid Spray значително намалява свръхчувствителността на мъжкия полов член, което е най-често срещаната причина за преждевременна еякулация (бързото свършване).

Витамин Е – известен и като „витамин на плодовитостта“ е категорично едно от най-полезните вещества за човешкия организъм. Приложен върху пениса той попива много бързо и лесно, стимулира клетките, предотвратява натрупването на токсини и спомага за по-доброто им снабдяване с кислород.

Лидокаин – лидокаинът има локално анестетично действие. В зависимост от концентрацията, той понижава чувствителността на третираната с него област с определена сила и за определено време. Лидокаинът се използва изключително много за медицински цели, именно заради това негово свойство да намаля чувствителността.

Съотношението на лидокаин в Cupid Spray е 10г за 100г – точната доза, нужна за понижаване на свръхчувствителността на пениса, но не и за да отнеме напълно усещането за допир. По този начин деликантата тъкан на члена, която е покрита с огромен брой нервни окончания, не получава свръхстимулация и бързото свършване се предотвратява!

Внимание: Специалистите съветват преди да приложите Cupid Spray върху пениса си да пръснете малко върху китката си, по този начин ще проверите дали не сте алергични към лидокаин.

Забележка: Използването на лидокаин за интимни цели от други източници, освен спрейове за задържане не е препоръчителна. Прекомереното нанасяне на спрея върху пениса не се препоръчва. Две напръсквания върху главичката и ствола са напълно достатъчни!