Активен и здрав – Slim & Fit

1
322
Добави коментар
aktivenizdrav123
aktivenizdrav123

Описание

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ
Получени по имейл
Чаят е страхотен. Вече два пъти си поръчвам от вашите чайове и ги препоръчам на всички мои приятели. Три от тях вече си купиха, след като видяха резултатите. Определено се чувствам по-добре откакто ги пия и мога да кажа че свалих 3-4кг, въпреки че спазвах хранителния режим само първите две седмици. Вкусът на чая е много приятен и няма нужда от подсладители. В момента пия летния чай и за него мога да кажа, че ми трябваше време докато свикна с вкуса му, защото е по-горчив и натрапчив. Но студен се пие по-добре, така че си го приготвям от предния ден и му се наслаждавам така. Сега остана да пробвам само чая за коса и кожа, но не се съмнявам, че и при него ще има описания от Вас ефект. Ани А.Изключително доволна съм чая, който ми изпратихте. Вкуса му е изключително хубав и позволява да се пие дори без нуждата от подсладители, което ми допадна много. Откакто го пия се чувствам по-добре, определено съм доволна от него. Колкото до опаковката, тя е изключително добра и оригинална. Наистина съм впечатлена от всичко, всичко е прекрасно. А това, че нещата са изпратени в добре опаковано кашонче с много красива хартия е много добър избор. Доволна съм от чая и Ви благодаря! Нефизе М.Искрено благодаря, че търси обратна връзка! Имайки познания в сферата на маркетинга и бизнеса, знам от какво значение е клиентът да остане удовлетворен! Именно аз, в ролята на Ваш клиент, мога да кажа, че съм щастлива от това, че Ви открих! Моята поръчка включваше пакетът „Отслабване & DETOX“, който ми помогна да се сбогувам с подуването на стомаха и честата проява на апетит. Нека все повече хора да се доверяват на Вашите продукти. А аз ще го направя отново! Бъдете все така страхотен екип!Борислава К.Приятно изненадана съм от вкуса на чая, защото по принцип не харесвам билкови (пия предимно зелен или цитруси), но този има наистина чудесен вкус. Имам положителна разлика върху тялото си от началото на приема му в комбинация със здравословно хранене, също така тялото не се подува и не задържа вода (или поне е по-малко) от началото на приема досега. Опаковката, в която пристигна беше повече от чудесна – много изчистено и същевременно близо до природата, хареса ми изключително много.
Доволна съм изцяло от направената поръчка. Благодаря и за личното отношение. Продължавайте все така с добрата си работа, защото е наистина повече от добра! Диляна В.Вече минах един курс Detox & Slim и с най – голямо удоволствие мога да споделя , че съм изумена от резултата. Без подут корем , тънка талия и най – вече страхотен видим резултат. Ще направя още едно повторение след кратка почивка. Благодаря Ви.Мария Т.Здравейте! Пия чая редовно, вече девети ден, много съм доволна и дори днес пратих линка към пакета на колеги. Благодаря Ви! Пожелавам Ви успех и все повече доволни клиенти!Полина Н.Много съм доволна от чая (Активен и здрав – Slim). Свалила съм 5 кг. за 10 дена. Нека хората знаят, че чаят наистина помага!!! Откакто го пия съм и доста по-енергична и се чувствам много добре.П. РангеловаЗдравейте! Относно чая наистина се чувствам много по-добре откакто го приемам. Чувствам тялото си наистина пречистено и леко. Пия го почти месец и наистина има ефект 🙂 Благодаря много! Вержиния С.Обичам да пия чай и за това се доверих на вас и съм много доволна, вкус и невероятен аромат, да не говорим за ефекта от тях. Доволна съм и смятам да си поръчам отново.Катя К.Харесва ми чая! Благодаря ви за това,което направихте за мен с вашия продукт! Гергана П.Благодаря за бързото и коректно отношение! Бях приятно изненадана от пакета, който получих и с удоволствие консумирам чая. Тепърва ще мога да Ви дам обратна връзка за ефекта върху тялото, но удоволствието да го пия е пълно!Диана Н.

cog

“Активен и здрав Slim & Fit” – чай за отслабване

Съвкупност от специални билки, които в комбинация ще се погрижат по най-добрия начин за здравословно регулиране на телесното тегло. Резултатът след края на този период ще бъде: прочистен организъм от вредните токсини, повече енергия и тонус. Но не на последно място – ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ и ЗДРАВЕ!

Чаят е опакован в сигурна херметически затворена опаковка, която запазва аромата. Поставен в ръчно ушито чувалче от зебло и след това опакован индивидуално в красива кутия-подарък, заедно с уютна и топла декорация, която ще Ви накара да се почувствате наистина специален.

Състав: Котешка стъпка, Семена от копър, Плод шипка, Лимонова мента, Цвят невен (Clinopodium Vulgare L., Anethum graveelens L., Rosa canina L., Mentha aquatica,  Calendula officinalis L.)

Котешка стъпка – силно очистително действие върху черния дроб, нормализира кръвното налягане и подпомага сърдечно-съдовата система.
Семена от копър – богат източник на диетични фибри, подпомагат храносмилателната система и забързват метаболизма. Съдържат много минерали и флавоноидни антиоксиданти.
Плод шипка – подобрява обмяната на веществата и спомага за поддържане на равномерно и здравословно тегло. Богат на витамин С, витамин В2 и каротин.
Лимонова мента – потиска апетита, намалява подутия корем, подобрява храносмилането и успокоява нервната система.
Цвят невен – забързва метаболизма, прочиства черния дроб от токсините и нормализира кръвното налягане.

Употреба: една чаена лъжичка (около 3 гр.) от билковата смес се залива с 250-300 мл. вряща вода. Оставя се да се запари за около 7 минути, прецежда се и се консумира с наслада 2-3 пъти дневно преди хранене.

Не е лекарствен продукт!

Тегло: 100 гр.

Консултирайте се с лекар преди приемане на продукта, ако сте бременни, кърмещи или имате здравословни проблеми. Изображенията са с илюстративна цел.

Преди употреба, прочетете етикета!

Свързани