Състоя се 9-то парти на Пловдивските певици.

3
3135
Добави коментар
vn.new
vn.new

На 26.02.2018г. се проведе деветото парти на Пловдивските певици. Мероприятието се проведе в ресторант „Читалището“.

 

Организаторката Виолета Стойковска ,която е една от певиците с огромни гласови възможности и най дълъг стаж във бранша успя да събере за пореден път едни от най-талантливите и гласовити момичета на Пловдив,работещи по участия пиано барове и др. тип заведения. Въпреки лошото време парито се състоя ,като над 50 певици дойдоха на мястото ма събитието в кв. Прослав ресторант Читалището, собственост на небезизвестния музикант Петър Деков – Индианеца .Любезния домакин посрещна колежките си и беше организирал музикалната част ,като той(клавир)  заедно с бузукара Ицо Дългия и певците  Хари и Пенко поддържаха купона.

Докато не се включиха самите певици като всяка една от тях изпя своя любима песен . Всички певици станаха и на хорце заедно ръка за ръка. Имаше и изненада от домакина торта направена специално за повода. Имаше и мн. гости музиканти фризьорки приятели като и шефа на пиано бар Гетсби небезизвестния музикант Фори в чиито бар певиците планират да направят следващото си събиране…Вечерта се изпяха както български народни песни от голямата Ваня Вълкова и още други така и рок фолк гръцка сръбска и ориенталска музика купона продължи до 7 часа сутринта.

За визията на Виолета Стайковска и нейната колежка Десислава Лалева те се довериха на  известната гримьорка Силвия Ангелова.  Която се погрижи специално за събитието да изглеждат ослепително.