Състоя се 9-то парти на Пловдивските певици. Follow

Състоя се 9-то парти на Пловдивските певици.

На 26.02.2018г. се проведе деветото парти на Пловдивските певици. Мероприятието се проведе в ресторант "Читалището".

 

Организаторката Виолета Стойковска ,която е една от певиците с огромни гласови възможности и най дълъг стаж във бранша успя да събере за пореден път едни от най-талантливите и гласовити момичета на Пловдив,работещи по участия пиано барове и др. тип заведения. Въпреки лошото време парито се състоя ,като над 50 певици дойдоха на мястото ма събитието в кв. Прослав ресторант Читалището, собственост на небезизвестния музикант Петър Деков - Индианеца .Любезния домакин посрещна колежките си и беше организирал музикалната част ,като той(клавир)  заедно с бузукара Ицо Дългия и певците  Хари и Пенко поддържаха купона.

Докато не се включиха самите певици като всяка една от тях изпя своя любима песен . Всички певици станаха и на хорце заедно ръка за ръка. Имаше и изненада от домакина торта направена специално за повода. Имаше и мн. гости музиканти фризьорки приятели като и шефа на пиано бар Гетсби небезизвестния музикант Фори в чиито бар певиците планират да направят следващото си събиране...Вечерта се изпяха както български народни песни от голямата Ваня Вълкова и още други така и рок фолк гръцка сръбска и ориенталска музика купона продължи до 7 часа сутринта.

За визията на Виолета Стайковска и нейната колежка Десислава Лалева те се довериха на  известната гримьорка Силвия Ангелова.  Която се погрижи специално за събитието да изглеждат ослепително.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност