Идея за подарък на жена ръчна изработка

2
819
Добави коментар
Decora
Decora

Идея за подарък на жена ръчна изработка

С наближаването на женския празник все повече се чудим какво интересно нещо да подарим, което и да зарадва любимата жена и да може дълго време да се използва.

Комбинацията от полезен, практичен и оригинален подарък винаги е най-добрата, но не винаги може да бъде изпълнена. С тази комбинация от два ръчно изработени артикула ние Ви даваме идея какво за празника на жената можете да изберете и с много любов да поднесете:

– Квадратно пано декупаж, което може да се постави на равна повърхност или да се монтира на стена. Почистването става с помощта на мокра или влажна кърпа. Благодарение на специалното лаково покритие, картинката е запечатана, така че няма опасност да се промени цветово във времето. Приятно за окото съчетание на цветове, детайли и форми. Това мини пано ще внесе допълнително настроение у дома. Подходящо е за монтиране на стената в заведения за продажба на чай,закусвалня, пекарна или търговски обекти за домашни потреби и домашен декор.

– Поздравителна картичка с джобче и вложка за пожелание или за поставяне на пари. Една отлична комбинация, благодарение на която ще подарите картичка към конкретен подарък или можете да се възползвате само от картичката с джобче, като алтенатива на плик за пари и така да не се налага да купувате предметен подарък.

За изработката на продуктите са използвани висококачествени бои, материали и лакове, с които Ви гарантираме дълготрайната употреба. Ние не правим компромис с качеството, защото компромис с красотата не може да се прави.

Тези продукти са налични в магазин Decorra HandMade на адрес: гр. Варна, бул. „8-ми Приморски полк“ № 122 – А, но можете да поръчате и на имейл [email protected]

На Ваше разположение сме за допълнителни въпроси и уточнение. Още интересни идеи за дамски подаръци можете да намерите тук: http://decorra.eu/Moda-Bijuta

Decorra HandMade YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=iLC9ykkawPk&t=1s

Текст и презентиране: Фантима Иванова