Идеи за подарък на жена зодия Овен

2
695
Добави коментар
Decora
Decora

Идеи за подарък на жена зодия Овен  

Всяка зодия си има и своите символи. Ето защо когато избираме подарък на жената зодия Овен, на детето зодия Овен или на мъжът зодия Овен, се опитваме да бъдем оригинални.

Ако едната година сме подарили нещо неангажиращо като подарък, то на следващата година е много вероятно да искаме да купим нещо, атрактивно и много типично за самата зодия. Какво по-емблематично от това да изберем подарък с агънце или нещо друго с фина загадка, олицетворяваща типа или характера на представителите на зодия Овен.

Има много начини да изненадаме нежните представителки и децата зодия Овен. Преди всичко обаче е важно да изхождаме от това какво би било най-подходящо като продукт, както и дали би заинтригувало този, за когото е предназначено. Могат да се направят различни комбинации на материи, стилове, техники на изработка, цветове или функционалности, докато се избере нещо, което да сме сигурни, че ще се хареса.

Обикновено жените се радват на подаръците, които могат непрекъснато да използват, да носят със себе си или да бъдат пред погледа им, за да напомнят за човека, който ги е уважил. Има варианти на модни аксесоари, украшения от типа на брошка агънце, както и на предмети за декорация и украса на дома от различен материал. За децата представители на зодия Овен можете да заложите на конкретна играчка или нещо от плат с картинки на агънца, а също така и на дървен предмет с агънце и техника декупаж.  Добре е да помислите и за картичката за празника. Дали ще се възползвате от вариантите за картичка или не към подаръка, който сте избрали е въпрос на решение и бюджет.

А ето и нашите предложения, с които малко да улесним изборът ви на подарък за представителите на зодия Овен или за Гергьовден:

– 5057-MB. Сгъваемо портмоне с огледало Агънца http://decorra.eu/Neseseri-Chanti/Sgavaemo-portmone-s-ogledalo-aganca-decorra

– 5022-MB. Текстилен Клъч-Портмоне Агънца http://decorra.eu/Neseseri-Chanti/Klach-portmone-decorrahandmade-aganca

– 1037-MB. Ключодържател Овчици   http://decorra.eu/Decorra-Kliuchodarjatel-ovchici

– 1038-MB. Калъф за GSM Овчици http://decorra.eu/Kalaf-za-GSM-ovchici

– 3005-DU. Дрешка за чаша Сиво Агънце http://decorra.eu/Dreshka-za-Chasha-Sivo-Agne

– 1045-РР. Мини Картичка Овчица http://decorra.eu/Kartichki-kutii/Mini-Kartichka-OVchica

– 3045-DD. Декоративна Черна Овчица http://decorra.eu/Dekorativna-cherna-ovchica

Искрено се надяваме с тези наши идеи с агънца да сме спомогнали да по-лесния избор на тематичен подарък за представителите на зодия овен и именниците на Гергьовден!

Decorra HandMade Youtube канал: https://www.youtube.com/watch?v=AjWaJ0QQUkk

Текст и презентиране: Фантима Иванова