Пролетни идеи за подарък на жена и декорация на дома

2
392
Добави коментар
Decora
Decora

Пролетни идеи за подарък на жена и декорация на дома

Изборът на дамски подарък никога не е бил лесен и едва ли това ще се промени. Трудно е да се синхронизират цветовете, идеите, материалите и предпочитанията с конкретните потребности и дамски капризи.

И въпреки тези може би на пръв поглед трудни моменти, нещата са спасяеми. Особено ако се опитваме да спазваме няколко прости и много верни правила:

– Дамският подарък трябва да бъде специален, защото всяка жена обича да се чувства обичана, обгрижвана и специална.

– Дамският подарък трябва да бъде оригинален, защото на пазара има много комерс, който ни затрупва ежедневно и може би вече няма с какво да ни изненада.

– Дамският подарък трябва да бъде емоционален, защото всяка жена има сърце, което започва много силно да тупти, когато нещо лично за своя празник получи. А подаръкът, избран с любов и поднесен със старание винаги си личи и се помни. Емоционалните следи са толкова трайни, че напомнят не само за човека, който е подарил подаръка, а и за начина на поднасяне, за мига на внимание и всичко, красиво свързано с този момент.

В тази връзка Ви предлагаме една комбинация от ръчно изработени продукти, които изборът на подарък за празника на Вашата жена да улеснят:

– 5056-MB. Клъч Портмоне с цветя, изработено от памучни платове, подходящи за прани и дългосрочна употреба http://decorra.eu/Neseseri-Chanti/Clutch-Case-portmone-ot-plat-s-cvetya

– 1008-ID. Декоративна Ваза Пролет с възможност за поставяне на естествени цветенца, листенца или малко изкуствено цвете. Нестaндартно решение за декорация на дома. Може да се постави на маса, рафтче или друго място. http://decorra.eu/Idei-Decorra/Decoracia-Dom/Decorativna-vaza-papie-masche-proletni-cvetya

– Поздравителна картичка с джоб за пари и вложка за пожелание на рожден ден. Хоризонтална визия и декоративни елементи при изработката с дизайнерска хартия.

За изработката на продуктите са използвани висококачествени материали, които Ви гарантират дълготрайна употреба и настроение при ползването.

Ако имате въпроси сме на Ваше разположение да Ви съдействаме и подходящ подарък за жена да Ви предложим.

ПП. Колието от презентацията е използвано с рекламна цел и при интерес може да се изработи с подобни или други материали.

Още идеи на дамски подаръци, за декорация на дома или за деца можете да  намерите тук: http://decorra.eu/Moda-Bijuta

Decorra HandMAde YouTube канал:  https://www.youtube.com/watch?v=9yAVq34_5KU

Текст и презентиране: Фантима Иванова