Хороскоп за днес – 5 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

2
569
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 5 март 2018 г.

Овен 21 март – 20 април

Пазете се от подражанието и от пасивното следване на чужди мисли. И както в приказката за пилето и патето може да нагазите в рискови за вас води в желанието да приличате на някого. Очертават се забрани и прегради по пътя към целта, която гоните. Погледнете нещата от друга гледна точка. Може би бъркате в преценката и сте на път да се доверите на неточния човек. Вървите по тънък лед от чувства и пристрастия. Някои обещания ще се спукат като сапунен балон и ще ви оставят на сухо. Бъдете внимателни.

Телец 21 април – 20 май

В днешния ден върви програма за преобразяване. Ценностите се подменят, правят се несъгласувани и тайни промени на предписания, закони и мнения. Очертават се опити да се прикриват неща, които са от съществено значение за бъдещето. Постарайте се да се информирате от няколко източника за това, което ви интересува. Ако не си защитите позицията и не действате адекватно още утре ще ви подгонят за неплатени сметки и неуредени документи. Отнесете се отговорно към работата си и внимавайте на кого и за какво се доверявате.

Близнаци 21 май – 21 юни

В този ден се получава по заслуги, това което си заработил, което си създал и направил в миналото както за себе си, така и за другите. Родените в третата декада ще получат поне една награда и възможност да изпъкнат на нечий фон. Днес маските падат. Ще се случват събития, които ще дискредитират ваш конкурент или опонент и ще ви помогнат да изявите себе си. Границата между ликуващата победа и провала е минимална. Не се доверявайте на всеки. Вървите по тънък лед от свои и чужди амбиции и от „осанна до разпни го”.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада ще изживеят болезнени моменти. Още от сутринта ще се наложат промени  в планове и програми. Шефовете са редактирали задачите и изискванията към работата и дейността ви. Очертават се опити от страна на близки и колеги да ви стоварват допълнителни ангажименти. Днес всеки е с маска, иска едно, а в действителност цели друго. В такъв момент не може да си позволите да си разкривате душата. Няма да ви разберат и оценят или ще изглеждате смешни в очите на другите. Всичко се вижда изкривено.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес ще получите това, което сте си заслужили и заработили в миналите дни. Дайте си сметка кой и доколко ви цени и сами засвидетелствайте признание за подкрепата и помощта на приятелите. Ден на пробразяване. Движим се с маски. Търсете подтекст във всичко, което ви предават и декларират. Задкулисието играе нова пиеса на сцената на живота. Може да се наложи да се откажете от една връзка и протекция и да изберете друга. Ден на компроматите, създавате ги, но и ставате тяхна жертва в следващите дни.

Дева 23 август – 22 септември

Отблъснете от съзнанието си негативните и натрапчиви мисли и мелодии. Този ден ще ви даде възможност да се откажете от една илюзия и да добиете обективен поглед към ситуацията, в който се намирате. Ще ви станат ясни някои отношения и намерения, ще видите колеги и приятели в друга светлина, а това ще промени плановете ви за следващите дни. Ден на огледалото, нищо не е такова каквото изглежда. Зад кадър се крият истинските мисли и амбиции. Планирайте за 7-и това, което смятате да насрочите за 6-и.

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада са в капана на илюзията, на неразумните страсти и нереалните амбиции. Днес нищо не е такова каквото ви изглежда. Може да бъдете подведени и ощетени, да попаднете на мошеници и да поемете излишен риск. Бъдете особено внимателни с техника и транспорт. Не поправяйте нещо, което не разбирате. Нужна е повече обективност и съобразяване с истинските условия и изисквания. Може да излъжете сами себе си в желанието да бъдете с някого или да имате нещо на всяка цена.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на преобразяването. Опитайте да се справите с вроденото си черногледство. Подходете с усмивка и шега към хора и събития, които ви натоварват. Ден на кривите огледала и на изкривените представи. Някой ще се опита да ви излъже, но и вашите намерения не са съвсем читави спрямо тези, с които влизате в контакт. Вижте се отстрани, погледнете ситуацията, в която сте попаднали от друга гледна точка и не бързайте да реагирате с агресия. Утрешният ден ще ви даде възможност да получите нещо важно за вас на ниска цена.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на маймуната и на желанието да се представиш в различна светлина. Това, което виждате на преден план в отношения и връзки, не е цялата истина. Ще трябва повече да се постараете и да проучите нещата, за да не ви излъжат. В този ден се получава по заслуги, така че каквото сме  надробили това ще сърбаме. Децата ще ви вкарват в конфликти, а родителите ще задълбочават пропастта между поколенията. Днес никой никого не разбира и не се стреми към обективност, а после се сърди, че не го разбират и оценяват.

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежък и натоварен ден за родените в третата декада. Очертават се рискови ситуации, особено ако се нагърбите с работа и ремонти на неща от които не разбирате. В желанието да се покажете свръхкомпетентни може да изпаднете в рискови или смешни положения. На всички нива ни е нужна повече критичност и обективност. Критериите са завишени, трудно ще вземете изпит и ще бъдете одобрени за работата, която кандидатствате. Но това, което не може да постигнете днес може да получите с лекота на 7-8-и.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят ви носи награди за усилията, работата и разбирането, което сте проявили в миналите дни. Ще се обаждат спонсори, ще получите награда и ще се радвате на жестове на внимание. Проблемът в днешния ден е, че зад външните прояви винаги трябва да се търси скрит мотив. Тези, които за нещо ви благодарят ще искат в замяна услуга или допълнителна работа. Но по един или друг начин това ще ви носи радост и възможност в бъдеще да изкарате допълнителни пари. Постарайте се да разберете точно кой с какви подбуди идва при вас.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на големия маскарад. Някой е сложил черните очила, а друг розовите. Един лъже, друг се продоверява излишно. Доверете се на интуицията и се постарайте да видите и оцените правилно ситуацията, в която сте попаднали. Външността лъже, първата преценка не е вярна. Това което ви казват не е това, което мислят или знаят. Проверявайте всяка информация. За утре планирайте работа на свой терен. Навлизате в силен и успешен период. Пригответе се за качествен скок в живота си още на 7-и.