„Като две капки вода“: Златка Райкова спечели шоуто, „Кекс“ на Папи Ханс в следващия епизод

2
1135
Добави коментар
Avtora
Avtora

Плеймейтката Златка Райкова обра овациите с превъплъщението си в образа на Ваня Костова и спечели втория епизод от шестия сезон на телевизионното шоу „Като две капки вода“. Заслуга за победата има и Драгомир Димитров от „Фамилия Тоника“, който се включи в изпълнението и придаде допълнителна автентичност на естрадния хит „Здравей, как си приятелю“.

Сред другите участници изпъкна и Гери-Никол, която представи енергично изпълнение на Тина Търнър, а Фънки я похвали: „За мен шоуто започва от тази вечер. Направи изключително добър образ!“

Софи Маринова влезе в образа на вокала на „Scorpions“ с убедително рок звучене, актьорът Иван Юруков беше Джордж Майкъл, а Славин Славчев успя да надскочи притесненията от танците и спечели бурни аплодисменти с прочутата Лунна походка на Майкъл Джексън.

Маргарита Хранова изпълни хита от 90-те „Малкия принц“, влизайки в образа на Дони Векилов, а овациите обра Константин с органичното си превъплъщение в синеоката руска прима Ала Пугачова. Боби Турбото пък се вживя в ролята на популярната млада албанка Дуа Липа.   А ето и кои са новите предизвикателства пред певците за следващата седмица: Маргарита Хранова ще се превърне в Мими Иванова, Боби ще се представи с песен на  „Metallica“, Софи Маринова ще е Джъстин Бийбър, а Гери-Никол – Майкъл Джексън от периода на „Jackson Five“. Славин ще трябва да стигне до най-високите нива на рок класиката с Фреди Меркюри, а Константин ще припява „Но всичко е точно“, защото му се падна хита „Кекс“ на Папи Ханс. Победителката Златка ще скочи право в мамбото с Лу Бега, а Иван Юруков ще се преобрази в ненадминатата Ейми Уайнхауз.