Лудогорец излъга Берое с късен гол – SportVox

2
382
Добави коментар
sheri
sheri

Отборът на Лудогорец записа четвърта поредна победа през 2018-а година в Първа лига, след като спечели с 1-0 при визитата си на Берое в дербито на 24-ия кръг.

Срещата бе доста равностойна до средата на първата част, като домакините се бяха прибрали доста добре в задни позиция и положения липсваха.

В 28-ата минута Дяков подаде превъзходно към Сисиньо, който реши да не завършва сам и да търси Кешеру Румънецът бе задържан от Иван Иванов, но реферът Драганов не даде дузпа.

Четири по-късно центриране на Мартин Райнов се превърна в опасен удар, но Ренан реагира добре и изби в корнер. Минутка преди почивката Охене направи страхотен пробив, след което намери прекрасно Бригидо, но португалецът не успя да преодолее вратаря на гостите.

В 70-ата минута резервата Швиерчок засече топката с глава, но покрай страничната греда. Малко след това Сисиньо не получи кристален червен картон за умишлено настъпване срещу Охене.

Девет след това Райнов направи непростим пропуск, след като от 7-8 метра стреля високо над вратата.

В 80-ата минута Лудогорец откри резултата. След изпълнение на корнер Пластун отклони с глава към Марселиньо, който вкара от няколко метра. Бразилецът обаче бе зад защитата на Берое, но това остана незабелязано от страничния рефер.

Четири по-късно Хаджиев изби лошо една топка, която попадна в Мисиджан, а холандецът веднага шутира от въздуха, но нацели напречната греда.

След победата Лудогорец вече има 60 точки и дръпна с шест пред втория ЦСКА. Берое остава четвърти с 41.