Спечелете велосипеди, колички, часовници, якета и още много награди от Shell и BMW

1
585
Добави коментар
pgp

Забележителните награди от серията BMW Motorsport могат да бъдат твои! Включи се в седмичните томболи на Shell.

Ето как:

    Зареди минимум 25 л гориво в Shell     Вземи скреч карта с уникален код от касата

    Минимум 25 л от горивата Shell V-Power = 2 скреч карти. Минимум 25 л от горивата Shell FuelSave и Shell AutoGas = 1 скреч карта. Запази скреч картата до края на промоцията!

    Регистрирай уникалния код и своите контакти в регистрационната форма по-долу Вземи 200 ClubSmart точки бонус, ако си участник в Програмата за лоялност на Shell! Просто въведи номера на картата си. Ако нямаш ClubSmart карта, можеш да вземеш напълно безплатно от всеки търговски комплекс Shell. Когато 200 бонус точки се начислят по твоя ClubSmart баланс, можеш да ги обмениш за 2 бр. еспресо в Shell или да ги събираш за друга награда по избор.

За да участват в Играта, лицата, които отговарят на условията по Раздел 4, трябва да заредят минимум 25 (двадесет и пет) литра гориво Shell в рамките на едно посещение в някой от търговските комплекси Shell, участващи в Промоцията. След като заредят и заплатят горивото, участниците имат право да получат скреч карта/и от касата в търговския комплекс Shell, както следва:

1.При зареждане в рамките на едно посещение в търговски комплекс Shell на минимум 25 (двадесет и пет) литра на един от следните видове гориво: Shell V-Power, Shell V-Power Diesel и Shell VPower Racing потребителят има право да получи 2 (два) бр. скреч карти за участие в Промоцията. За избягване на съмнение, при покупка на по-голямо от минималното количество гориво и при две отделни покупки на гориво над минимума от 25 литра участникът не може да получи по-голям брой скреч карти Например: при покупка на 50 (петдесет) литра гориво Shell V-Power потребителят получава две скреч карти, а не четири. При две отделни покупки в рамките на едно посещение в търговски комплекс Shell, всяка една на 25 или повече литра гориво Shell VPower, потребителят получава две, а не четири скреч карти за участие в Промоцията.