Срещи от 28-я кръг на испанската “Ла Лига”! 10.03.2018г.

1
302
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Срещи от 28-я кръг на испанската “Ла Лига”! Днес ще се изиграят четири срещи от испанското първенство по футбол. Очакват се интересни двубои. Повече информация за състоянието на отборите преди мача ще получите тук в статията.

Ейбар – Реал Мадрид

Срещата е с начален час 14:00 часа на стадион “Ипуруа Муниципал” и ще бъде излъчвана на живо от Bet365. Мадридчани са на 3-то място след Барселона и Атлетико Мадрид и се бори за преднина. Ейбар са осми, но спечелването на този мач би им донесло 7-мо място.

Севиля – Валенсия

Двубоят между двата тима започва в 17:15 часа на “Естадио Рамон Санчес Писхуан”. Най-интересната среща, която се очаква да се изиграе днес. Валенсия са 4-ти с 53 точки, а Севиля са на 5-та позиция с 45 точки. В последния двубой помежду им Валенсия разгроми Севиля с 4-0!

Хетафе – Леванте

Срещата ще започне в 19:30 часа на стадион “Колисеум Алфонсо Перес”. Огромна е вероятността и двата отбора да започнат срещата в непълен титулярен състав. Състоянието на Хетафе в момента изглежда по-добро, тъй като имат 2 победи в последните си 5 срещи. За разлика от тях Леванте не са побеждавали от 10 мача насам.

Малага – Барселона

Най-късната среща която ще започне в 21:45 часа на стадион “Ла Росаледа” и ще бъде излъчена на живо от Bet365. В състава на гостите няма да играят Лионел Меси и Нелсон Семедо. Малага са изпадащ отбор в класирането и каталунците ще се възползват от шанса да добавят нови три точки, за да запазят лидерството си.

Това бяха всички срещи от Ла Лига, които ще се играят днес! За повече спортни статии следете блога на Бонусите! Научете повече за нашите: Бет365 бонус и Бетфеър бонус