Славин Славчев като Фреди Меркюри в „Като две капки вода“ (видео)

3
941
Добави коментар
Avtora
Avtora

Славин Славчев влезе в образа на харизматичния Фреди Меркюри в поредния епизод на шоуто „Като две капки вода“ и въпреки че не получи най-високите оценки от журито, гласуването на зрителите го изстреля като победител на вечерта.

Талантливият млад изпълнител изпълни „Somebody to Love“ в оригиналната тоналност, а Джуди Халваджиян, който се включи като член на журито, обяви, че според Джордж Майкъл това е една от най-трудните за изпълнение песни на Фреди.

Вечерта откри примата Маргарита Хранова, която даде силен старт на шоуто с детската класика „Вълкът и седемте козлета“, а в изпълнението се включи и Развигор Попов. Жури и публика бяха възхитени от актьора Иван Юруков, който успя напълно да влезе в кожата на певицата Ейми Уайнхаус и да предаде на сцената нейното меланхолично излъчване и типичните жестове и мимики на певицата. Гери-Никол направи впечатляващо във вокално отношение изпълнение, с което представи отлична имитация на малкия Майкъл Джексън и получи заслужени похвали.

Константин получи поздравления лично от Папи Ханс (Константин Трендафилов) за изпълнението на нашумелия му хит „Кекс“, въпреки че Фънки се изказа меко казано неласкаво за качествата на самата песен. 

В края на шоуто бутонът на късмета отреди следните нови превъплъщения на участниците за следващата седмица: Боби-Турбото ще бъде Джеймс Браун, Златка ще изпълнява „Like a Virgin“ на Мадона, Маргарита Хранова ще е Дженифър Лопес, а Софи Маринова ще се превърне в самата Маргарита Хранова. Константин ще се представи с гръцки хит на Василис Карас, а Гери-Никол ще бъде хип-хоп звездата Cardi B. Иван Юруков ще бъде Кристиан Костов, известен с участието си в „X Factor България“ и като българския представител на „Евровизия“ през 2017 г. Победителят Славин пък ще влезе в женски образ – следващия понеделник той ще бъде Кристина Агилера.