Палто за макси дами или яке за макси дами, какво да изберем ?

3
371
Добави коментар
yoda79
yoda79

Какво да изберем за студените дни, палто за макси дами или яке за макси дами ?

Всяка макси дама е добре да се съобрази с тялото си и да подбере между яке за макси дами и палто за макси дами, в зависимост от това коя дреха е най-подходяща и отговаря на начина ви на обличане. През последните години голяма сила набират пелерините за макси дами, както и пончото във всички техни вариации. Това се дължи на универсалния им силует и поради факта, че модата наблягаше на стилове от миналото. Сигурно сте наясно, че неподходящо подбраната дреха може да развали цялостната представа за вас и вашата визия, независимо от хубавото качеството или високата цена на изделието.

https://renifashion.com/maksi-moda/palta-pelerini-i-yaketa-za-edri-jeni-i-maksi-dami

Коя е най-подходяща връхна дреха за макси дами?

Никой с точност не може да отговори на този въпрос, но ще се опитаме да ви дадем най-точните съветите, за да ви помогнем при избора.

Палто или яке за макси дами?

Подходящо избрано, палтото за макси дами не само ще ви топли и пази от студеното време, а ще предаде един завършен вид на вашата аура. Едрите жени е необходимо да подбират по-внимателно дрехите които носят и обличат, поради специфичността на фигурите си. Затова когато си угаждате по време на шопинг през студените месеци от годината, се старайте да изглеждате добре не само с връхната си дреха, а и с това което сте облекли и съчетали под нея.

Когато се насочвате към даден модел палто за макси дами е добре първо да подберете правилната дължина.

За да направите подобна крачка, трябва да сте наясно с това какви дрехи имате в гардероба си, дали са удължени или какво обичате да носите повече – дълги рокли, поли и тн.

Ако си падате по удължените силуети дрехи, то в случая изборът ви ще е насочен към дълъг модел палто.

Ако сте делова дама носеща панталони или любимите ви дрехи включват носенето на джинси и дънки в ежедневието, то тогава трябва да изберете по къс вариант палто или шушляково яке за макси дами.

Якето за макси дами също е удачна връхна дреха, при това много успешно ще ви предпази от дъжд или сняг, но съгласете се че подхожда при по спортен и ежедневен начин на обличане

Някои от вас биха казали, че най-добре е да имате двете за всички случаи, но това не винаги е рационално и възможно от финансова гледна точка. Цветови избор

Голямо значение при избора ни изиграва и цвета на връхната дреха. По-голямата част от пълните дами разчитат на класическите и универсални тъмни цветове. Но според нас времето когато можете да носите палто или яке не е слънчево и прекрасно, а обикновено е мрачно и студено. Защо тогава да не разнообразите ежедневието си и да разбиете консервативните нагласи с избор на един по-ярък и наситен цвят като червеното например.

Въпреки съветите ни ако все пак се спрете отново на стандартния черен цвят, то поне се опитайте да съживите връхната си дреха с ярък шал и шапка или пък с чанта или обувки.

Силует

Фигурата тук оказва огромно значение, не се доверявайте сляпо на външния вид и на това което ви предлагат. Основна роля тук играе също качеството и вида на материята. Не винаги една пълна дама би изглеждала добре, опакована във втален силует, по-добре се доверете на разкроеният и дори на правият модел. Разбира се не избирайте и прекалено широки или прави модели, защото те ще ви разширяват и ще изглеждате още по-обемисти. Точният размер на палтото или якето също не трябва да се пренебрегва. Прекалено късите или пък дългите ръкави ще развалят цялостната визия на изделието и вашият облик.

Независимо от всички съвети и препоръки, запомнете че якето и палтото за макси дами са важни за вашето самочувствие и стил, затова ако успеете да съчетаете модерното с това което най-много ви отива, ще привличате погледите и дори ще ви завиждат.

В наши дни не е необходимо да губите свободното си време обикаляйки в търговските центрове, ако не го желаете разбира се!

За да си купите подходящото палто за макси дами или яке за макси дами е нужно само да посетите онлайн магазина на Reni Fashion и да се насладите на всички продукти за едри жени в него, докато си пиете кафето или сте се отдали на почивка в къщи.