Подвижен уред за су вид /термоциркулатор (Sous-Vide) готвене Laica SVC100

2
376
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Подвижен уред за су вид /термоциркулатор (Sous-Vide) готвене Laica SVC100

Характеристики:

Долна част изработена от висококачествена неръждема стомана.Горна част изработена от олекотена пластмасова конструкция.Загряване на водата: от 40°C до  90°C с точност до 0,1°C.Циркулация на водата: 6 -19 l/min.Модерен сензорен дисплей с приятна LED светлина.“Touch“ бутони за управление.Показание на дисплея за избрана температура на су вид готвене.Показание на дисплея за оставащо време на готвене.Цифров програмируем таймер:Фиксатор за закрепяне към съда за говене.Елегантен дизайн и компактни размери.Удобен за съхранение.Лесен за употреба и почистване.Здравословно и диетично готвене: ниското температурно вакуумно готвене позволява да се приготвят вкусни храни, като се използват няколко подправкиЦвят: черенРазмери: 37.4 x 8.4 x 7.6 cmМощност: 800  W.Захранване 230 V, 50 Hz.Модел: SVC100Тегло: 1.32 кг

В комплекта: 5 торбички за вакуумно готвене при ниска температура

Sous Vide: вакуумно готвене при ниска температура

Sous Vide е проста и прецизна система за готвене, използвана в най-добрите ресторанти, за да постига винаги перфектни резултати.

Храните, поставени под вакуум, се потапят в контейнер, пълен с вода и се варят при ниска температура и винаги се контролират. Резултатът е перфектно и равномерно готвене. Храната има по-голям вкус и запазва хранителните си свойства

Предимствата на готвенето на Sous Vide

Винаги перфектни резултати. Сготвената храна винаги ще бъде хомогенна от край до край. Благодарение на автоматичния контрол на температурата можете да готвите любимите си ястия с реални резултати като Шеф готвач.

Здравословна и универсална кухня

Вакуумно готвене ви позволява да готвите вкусни храни, като използвате няколко подправки. Готварската храна също ви позволява да поддържате хранителните свойства на храните.

Очаквани резултати.

Нискотемпературното вакуумно готвене ви позволява да приготвяте храната си предварително, за всеки ден или за специален повод, и да я използвате, когато е необходимо.

Съвременната кулинария познава безброй много техники на готвене, но има една, която заслужава особено внимание. Готвенето с вакуум при ниска температура, известно навсякъде по света с френския термин „sous vide“ (су вид), е сравнително нова техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи, заради невероятните резултати. Готвенето при ниска температура става в диапазона: 50°C – 68°C. Във вакуум се готвят често по-жилави меса, за да се разгради колагенът и да се преобразува в желатин. Преди да се вакуумира, продуктът трябва да се почисти много добре. Продължителността на готвене и температурата варира от естеството на самия продукт, но температурата винаги е от 50°C до 68°C. При работата с вакуум е важно да се знае, че в момента, в който се прекратява термичната обработка, пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Приложението на вакуум е повсеместно, но е особено подходящо за кетеринг фирмите. Продуктите се вакуумират, оставят се за около 12 часа на температура от 58°C – 60°C, охлаждат се и непосредствено преди сервирането се затоплят, като едва след това се разопаковат.

Подвижен уред за су вид /термоциркулатор (Sous-Vide) готвене Laica SVC100. FashionStore.BG е официален представител на италианската марка Laica.