Врати Експерт Варна

1
281
Добави коментар

Врати Експерт Варна

Ние сме част от голяма верига магазини в цялата страна, където могат да се открият качествени входни и интериорни врати на най-добри цени. В шоурума се предлагат само продукти с доказано качество от утвърдени производители. Ще се радвате на компетентно обслужване от страна на нашите продавач-консултанти, които ще ви насочат към перфектната врата за Вашата къща, апартамент или офис. Нашите врати са произведени в едни от най-реномираните заводи в Европейския съюз. Гарантираме качество на супер ниво.

Интериорни врати на ниски цени

Интериорните ни врати следват най-новите тенденции при дизайна, материалите и цветовете. Стилната им визия ще внесе усещане за лукс във всяко едно помещение. Вратите са с иновативни покрития, които удължават експлоатационния им период в пъти. Палитрата от цветове е изключително богата – златен дъб, бреза, сив кестен, ясен вералинга и др. Предлагаме моделите Граде, които са едни от най-качествените врати на пазара. Те са произведени по иновативна технология и са изключително устойчиви и неподатливи на удар. Предлагаме разнообразие от модели с или без фрезовка за всеки вкус.

Най-качествени входни врати

С блиндираните врати ще защитите своя дом или офис по най-добрия начин. Дали ще изберете класическа изцяло метална или от по-екстравагантните ни решения с ламинат едно е сигурно – ще се гордеете с избора си. Само при нас няма да ви се наложи да правите компромис със здравината на вратата за сметка на визията. Предлагаме варианти с повече заключващи системи, както и с аларма, за да може да се чувствате изцяло защитени във Вашия дом. Врати Експерт Варна разполагаме със склад в града, в който се поддържа налично цялото разнообразие от врати. Това означава, че ще получите експресна доставка. Цените ни са складови, а при заявка за големи количества ще получите отстъпка. При нужда от монтаж или дори за вземане на размерите, ние можем да ви свържем с професионален екип.