България ще бори Казахстан на Мъри в контрола в Унгария

3
535
Добави коментар
bookmakerbg
bookmakerbg

България – Казахстан: Хубси срещу Мъри

България излиза днес в 19:00 часа срещу Казахстан в приятелска среща. Двубоя ще се играе в унгарския град Фелчут на стадион “Панчо Арена”. Срещата е изключително любопитна, тъй като начело на нашия противник е Станимир Стоилов. Мъри ще запише втори мач като треньор на Казахстан, като в първата среща отбора му надигра с 3:2 като гост Унгария. България пък загуби в петък в Разград с 1:0 от Босна.

Казахстан записа страхотна победа срещу Унгария, а медиите в страната засипаха с похвали Станимир Стоилов. Още в дебюта си, Мъри успя да донесе победа на тима си, който не беше печели отдавна. Сега двубоя е по-специален за бившия наставник на Левски, като той сподели това и на пресконференцията преди мача. Стоилов ще заложи на любимото си 4-3-3, като ще се опитва да надиграва нашия тим с атаки по крилата.

България излезе в 3-5-2 срещу Босна в петък. Сега Петър Хубчев ще пробва друг вариант на игра, като ще заложи на 4-2-3-1. Очаква се шанс за изява на вратата на “лъвовете” да получи стража на Левски – Божидар Митрев. Пред него в защита ще действат Панов, Бодуров, Божиков и Занев, а Божидар Чорбаджийски ще остане на пейката. В средата на терена Симеон Славчев ще си партнира с Георги Костадинов. Пред тях ще видим Ивелин Попов, Георги Миланов и Тодор Неделев. Тримата непрекъснато ще сменят позициите си, което трябва да отваря пространства за единствения нападател в схемата на Хубчев – Спас Делев. Кирил Десподов отпадна от групата за мача, тъй като ще играе за младежкия национален отбор. Андрей Гълъбинов пък получи травма и както и срещу Босна няма да вземе участие.

Двата тима ще се опитат да се надиграват в Унгария. Въпреки престижната победа в петък се видяха много пробойни в защитата на Казахстан. Момчетата на Петър Хубчев трябва да ги използват и да се поздравят с победата във Фелчут.

България – Казахстан Прогноза: Победа за “лъвовете”

Коефициент: 30.00 в BETFAIR