Плеймейтката Анджелина и моделът Йордан си спретнали порното, за да влязат в новия „Биг Брадър“

1
404
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Разбра се с каква идея плеймейтката Анджелина Атаносова и моделът Йордан Йорданов са спретнали порно комедията с хакнатите си „Инстаграм“-профили и появилите се там две видеа, в която правят секс. Двамината са скалъпили сценария с надеждата да бъдат забелязани от „Биг Брадър“ и да са първи в селекцията на продуцентите за сезона наесен, пише ПИК.

Припомняме, че скандалните порно клипове бяха качени в четвъртък вечерта и малко по-късно свалени, след като XXL-актьорите върнали контрола си върху „хакнатите“ профили.

Тъй като няма с какво друго да се набият в очите на продуцентите, свръхнадареният модел и силиконката, в чиито подобрения е инвестирал чрез банков кредит Коко от сериала „София ден и нощ“, стигнали до „гениалното“ заключение, че със секс подвизите си могат да се изстрелят в орбитата на славата като риалити звезди.

Форматът отдавна се мъчи да произведе истински секс под покрива на Къщата край Нови хан, но досега по-скоро участниците разиграваха интимни сцени, скрити под юрганите.

Разкрепостената двойка е била готова да повтори подвизите си от клиповете и в „Биг Брадър“. Планът им обаче засега удря на дебела греда, след като се оказа, че лицензът на риалити предаването, предоставен от холандския риалити гигант „Ендемол“ е изтекъл, и на този етап от Нова телевизия не са предприели действия за подновяването му. Само дето сега цяла България им видя резила…

Анджелина е била в разширения кастинг за предишния сезон на „ВИП Брадър“. Тогава имаше идея в Къщата да бъдат вкарани само плеймейтки. Предложили са й да участва, но без абсолютно никакъв хонорар.