ECHOSLINE Professional Професионална грижа за коса

1
304
Добави коментар
mashbg
mashbg

ECHOSLINE Professional Професионална грижа за коса

Класическа и динамична, Echosline представлява най-доброто от професионалната грижа за косата.Високо качество и мода за създаване на стилистични решения, които са идеални за всички видове начин на живот и за всички видове коса.Чист и технологично напреднал авангардните си формули се грижат както за тялото, така и за косата .Надеждни, универсални и лесни за употреба продукти за безопасни и фантастични резултати.Echosline е гаранция за модата, цветовете и емоциите, страстта й към красотата е изключително само за професионална употреба.

Неговата нова и изключителна опаковка и високопроизводителните формули допринасят за създаването на по-модерна и елегантна Echosline! Link: http://zakosata.com/index.php?route=product/search&search=echosline

Висококачествените продукти могат да се намерят във фризьорските салони във всички големи областни градове, както и в много по-малки. Продуктовите линии обхващат всички видове стилизиращи,  измиващи,подхранващи, реконструиращи, боядисващи артикули и лекуващи терапии, със свежи и приятни аромати.

Мисията на Echosline е да поднесе на всеки стилист най-добрите професионални решения за красива коса, да му подари свободата да създава и реализира различни модни тенденции и цветове. 

Продуктите може да се използват както за професионална употреба , така и в домашни условия.

ВАЖНО! ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПО – ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПАКЕТ ПРОДУКТИ!